MAN Touringcar Neoplan Liner

Kant en klare touringcar als camper van MAN

Campers

Dat je voor een maatje groter terecht kunt bij het Duitse MAN is bekend. Wist je dat ze zelfs een touringcar voor je ombouwen? Het Bus Modification Center (BMC) nam een Neoplan Tourliner onderhanden. Geheel naar wens van de koper. 

MAN Neoplan Tourliner als luxe camper

Een MAN zien we vaak als de basis van een expeditievoertuig. Of van een hele grote camper, met achterin de garage voor de Mini. MAN bouwt echter ook touringcars en blijk je een hele mooie camper van te kunnen maken. Als je van voren naar achteren loopt kom je eerst in de luxe zithoek. Deze bestaat uit vier comfortabele stoelen, een tafel en een bank.
MAN zithoek
Daarachter de keuken, voorzien van inductiekookplaten en oven. De kleuren zijn een combinatie van wit en hout. In de slaapruimte vind je twee enkele bedden. In de badkamer sfeerverlichting langs de wanden, wastafel en toilet. De douche is afgescheiden van de rest door een glazen wand. De vloer is van voor tot achteren van hout. Het dak is voorzien van drie dakluiken, ventilatie en airco.
MAN bed

Van alle gemakken voorzien

Vier Lithium-accu’s zorgen voor voldoende stroom, waarbij het accu-managementsysteem ervoor zorgt dat het altijd werkt. Een generator is desondanks ook aan boord, Wlan om connected te zijn, en het Bird-View camerasysteem om alles rondom in de gaten te kunnen houden. Je kunt 920 liter verswater meenemen. De luxe touringcar-camper is 12 meter lang. Hij heeft 460 pk onder de kap, gekoppeld aan een 12-traps automatische versnellingsbak.
MAN bad
www.bus.man.eu

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant