kampvuurfestival

Kampvuurfestival 2019

Uit tips

Op Natuurkampeerterrein Zeewolde kun je op zaterdag 7 september genieten rond het kampvuur. Kies jouw favoriet op het Kampvuurfestival.

Kampvuurfestival

Het Kampvuurfestival is het vervolg op de succesvolle Dag van de Kampvuurmuzikant. Een jaarlijks terugkomend intiem muziekevenement waarin het buitenleven vieren centraal staat. De publieksfavorieten van afgelopen editie zijn headliners van het Kampvuurfestival. De organisatie vraagt het publiek om wederom een publieksfavoriet te kiezen, deze muzikant mag zich vervolgens ‘Beste Kampvuurmuzikant van Nederland’ noemen.

Vanalles te doen

Er zijn optredens van meer dan vijftien kampvuurmuzikanten. Verder een workshop ukelele spelen, ontspannen tijdens de yogasessies, een workshop vuur maken en een spannend kampvuurverhaal. Neerploffen in een strandstoel en met een zomers drankje genieten van de mooie omgeving mag natuurlijk ook. Voor hapjes en drankjes is gezorgd. Jonge bezoekers kunnen meedoen aan een aantal kinderactiviteiten. Het programma van het Kampvuurfestival duurt van 14.00 uur tot 22.30 uur. Aansluitend is het mogelijk om te kamperen. Bekijk de website voor het volledige programma.

Locatie en kaarten

Het festival vindt plaats op Scoutinglandgoed Zeewolde, in het midden van het land. Er zijn dagkaarten, kampeerkaarten en weekendkaarten. Kijk voor meer informatie of om direct te bestellen op de website.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant