ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kamperen met de Camp-let Classic
Kamperen met de Camp-let Classic
Love2camp

Kamperen met de Camp-let Classic

  1. 1 juli 2017, 14:00
  2. 0 Reacties

Al jaren kamperen we naar volle tevredenheid met onze vintage vouwwagen, een Alpen Kreuzer Super GT uit 1984. Omdat dit oudje niet meer eeuwig met ons mee zal reizen, kijken we af en toe naar een andere vouwwagen. Daarom waren we meteen enthousiast toen we de Camp-let Classic een lang weekend konden testen.

Showplek met de Classic

Het allergrootste verschil met onze eigen vouwwagen? Dat is toch wel de kleur. Al jarenlang vallen we met onze retro bruine tent behoorlijk op tussen de keurige grijze voortenten. En nu stonden we opeens op een camping met een hypermoderne en super strakke vouwwagen. Onze hoekplaats was de perfecte showplek voor de Camp-let om zich van zijn beste kant te laten zien.

Tevreden onder de luifel De Camp-let Classic is een heel knappe vouwwagen. Het Deense design is strak en fris. De tent staat ook nog eens snel, al moesten mijn vriend en ik zo’n eerste keer natuurlijk best even goed kijken. Al met al zaten we na een uurtje naar volle tevredenheid onder de luifel, die trouwens echt fantastisch is! Deze Living-luifel biedt niet alleen privacy, maar beschermt ook prima tegen een onverhoopte regenbui (die wij trouwens een paar keer cadeau kregen).

Onze jongens van 7 en 4 jaar vonden de Camp-let geweldig en dan met name de mooie slaapcabine die dat weekend hun domein was. Ook wij vinden de slaapcabine erg fijn, al had hij in onze ideale wereld nog net iets breder mogen zijn. Of moeten wij misschien juist inkrimpen? Anyway, we hebben er heerlijk op geslapen.

Voorlopig houdt onze oude Alpen Kreuzer het nog even vol – in ieder geval nog deze zomer –, maar de Camp-let Classic zou een waardig opvolger zijn.

www.love2camp.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Love2camp NIEUWS

Franse knoop
Love2camp

Franse knoop

Gelijk met het nieuwe jaar, begonnen bij Love2camp’s Martine de kampeerkriebels. Ze moest en zou de perfecte camping vinden en deed een verrassende ontdekking. Nieuwe kansen, nieuwe vakanties 2018 is begonnen. Een nieuw jaar,…

  1. 12 januari 2018, 11:00
  2. 0 Reacties