kampeerspul

Kampeerspul met ruime korting

Accessoires

Voordelig kamperen? Profiteer dan van ruime korting op divers kampeerspul. Misschien had je het net nodig. Komt dat even mooi uit. Wees er wel snel bij, want op is gewoon op.

Kampeerspul voor weinig

  • Een tweepersoons luchtbed van Intex. Met 40% korting betaal je nog maar 39 euro. Het luchtbed is sterker en comfortabeler dan een versie van PVC. Hij is ook nog eens voorzien van een ingebouwde pomp. En daardoor heel snel opgeblazen. Bekijk hem hier.
kampeerspul
  • Een handige bagagewagen. De Eurotrail Caddy kost geen 100 euro, maar 52,95 euro. De stang is om te duwen of te trekken. Al het kampeerspul past erin. Ideaal voor op de camping of het strand. Hij is geheel inklapbaar en belastbaar tot 50 kilo. Bekijk hem hier.
kampeerspul
  • Een vijfpersoons tunneltent met 30% korting. Geen 999 euro, maar slechts 7oo euro aftikken. De Bergamo Air blaas je op met de meegeleverde dubbelslag pomp. Inclusief luifel en ramen. Een passend grondzeil is optioneel. De tent is hier te zien.
kampeerspul

Nog meer voor weinig

  • Een pannenset met 32% korting. De Bo-Camp Trekking is gemaakt van aluminium. De vijfdelige set bestaat uit twee kookpannen, een koekenpan, een afgietdeksel en een pannengreep. Ze kunnen gebruikt worden op gas, keramisch en elektische warmtebronnen. Ze zitten in een handige opberghoes. Prijs: nu 36,04 euro. Bekijk de set hier.
kampeerspul
  • Het bekende 1 pits kooktoestel van Campingaz. Dit toestel is geschikt voor de 206 gasbus. Nu met 65% korting voor een prijs van 10,59 euro. dat is exclusief de gasbus. Bekijk hem hier.
kampeerspul
  • Een heerlijke slaapzak/deken met 52% korting. De Outwell Constellation Comforter in het groen. De afmeting is 2 bij 1,2 meter. Compact op te vouwen. Voordelig kampeerspul dat altijd van pas komt. Nu voor slechts 21 euro. Hier te zien.
kampeerspul
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!