camper caravan wereld

Kampeerbeurs ‘Camper Caravan Wereld’ gaat door

Beurzen

Voor de kampeerbeurs ‘Camper Caravan Wereld’ ben je in september welkom in de Expo Assen. De organisatie noemt het de grootste showroom van het noorden.

Kampeerbeurs met startblokken

De beurs komt mooi op tijd. Nog nooit was de vraag naar campers en caravans zo groot. Mensen zijn op zoek naar vrijheid en veiligheid. Ze komen uit bij kamperen. Gedurende drie dagen zie je in Assen ruim tweehonderd campers, caravans en kampeerbenodigdheden. En dat op ruim 15.000 vierkante meter. Er zijn talloze mogelijkheden van huur, koop of upgrade. De nieuwste modellen, de mooiste occassions en de scherpste prijzen. Natuurlijk zijn er maatregelen genomen om ruim te voldoen aan alle richtlijnen van het RIVM.

camper caravan wereld

Zo zijn er ruimere gangpaden en is er een bezoekersregisratie met gezondheidscheck. De dag is verdeeld in startblokken met een vooraf vastgestelde capaciteit. Het kan dus niet te druk worden. Online reserveren voor een startblok op 18, 19 of 20 september is daarom ook noodzakelijk. Tot en met 26 augustus kun je kaarten kopen met vroegboekkorting. Een kaartje kost dan 5 euro in plaats van 6,50 euro. Bezoekers tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. De beursdag duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Naar de site van de beurs: Campercaravanwereld.nl


Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant