ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kampeerauto van het jaar 2019: de genomineerden
Kampeerauto van het jaar 2019: de genomineerden
Campers

Kampeerauto van het jaar 2019: de genomineerden

  1. 4 september 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Elk jaar lopen er op de Caravan Salon in Düsseldorf Nederlandse juryleden rond. Ze bekijken daar alle nieuwe campers en maken een voorselectie. De door deze vakjury geselecteerde modellen maken kans op de titel Kampeerauto van het Jaar 2019.

Drie categorieën maal drie kanshebbers

In de categorie buscampers, halfintegraal en integraal zijn er steeds drie campers geselecteerd. De jury heeft inmiddels bekendgemaakt welke dat zijn:

Bij de buscampers: de La Strada Regent S, de VW Grand California 600 en de Malibu Van Charming GT 640 LE.


In de categorie halfintegralen: de Knaus Van Ti Plus 650 MEG, de Challenger 274 Genesis en de PLA Happy 385.

En bij de integralen tenslotte: de Hymer B ModernComfort I 690, de Rapido Distinction I 86 en de Carthago C-Tourer I 144 QB.

Vanaf 2 oktober mag iedereen een stem uitbrengen op zijn favoriet. Dat kan op de website van de NKC. De meeste campers kun je natuurlijk ook gaan bekijken op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Van 10 tot en met 14 oktober kun je ook hier je stem uitbrengen. Als je stemt maak je kans op een van de vijf rijvaardigheidstrainingen voor de camper, die worden verloot. Stemmen kan tot 30 november. De bekendmaking van de uitslag vindt donderdag 17 januari plaats op de Caravana in Leeuwarden.

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Campers NIEUWS