Zapella kookeiland

Het Zapella kookeiland: alleskunner ook als campingkeuken

Accessoires

Het Zapella kookeiland is een alleskunner. Je zet er koffie mee, bakt de broodjes af, of maakt een omelet of scrambled egg voor je ontbijt. En ’s avonds maak je er net zo makkelijk je aardappeltjes met biefstuk op klaar. Het is ook te gebruiken als campingkeuken.

Doordat het Zapella kookeiland aan 1000 Watt genoeg heeft, kan het ook prima mee naar de camping. Voor als je geen campingkeuken hebt, in je tent of vouwwagen bijvoorbeeld. Of als je een te kleine campingkeuken hebt. Als uitbreiding. Maar ook al is je campingkeuken super de luxe, dan nog komt hij van pas. Want je zet hem – met een verlengsnoer – net zo makkelijk buiten onder die boom in de schaduw. Je eigen veelzijdige buitenkeuken achter de hand.

Zapella kookeiland campingkeuken

Zapella kookeiland is lekker compact

Het Zapella kookeiland is met zijn afmetingen van (lbh) 46 bij 20 bij 18 centimeter lekker compact. Maar het kookeiland heeft meer voordelen. Door het lage wattage kun je hem op elke camping gebruiken. Je hoeft niet bang te zijn dat de stoppen doorslaan voordat je ontbijtje klaar is. De koffiezetter is van het type, koffiefilter, koffie en water. Meer heb je niet nodig voor een lekker bakkie. En terwijl de koffie loopt bak je in de oven van je campingkeuken de afbakcroissantjes af. Of maak je ’s avonds een lekkere pizza. Bovenop de oven een bak-grillplaat. Voor de aardappeltjes, de hamburgers of het biefstukje. Buiten de vakanties om is hij ook nog prima thuis te gebruiken.

campingkeuken

De fabrikant zegt op zijn site ‘niet goed, geld terug’ garantie te geven op dit Zapella kookeiland. De voorraad is echter wel beperkt. Nog maar 10 stuks lezen we. Al zou dat natuurlijk ook een verkooptruc kunnen zijn. De korting van 50% loopt binnen een uur af volgens de site. Het apparaat is afgeprijsd van 189 naar 85 euro. En de verzending is ‘alleen vandaag’ gratis. Het zou allemaal kunnen, dan heb je er een koopje aan als je deze campingkeuken nu bestelt.

Naar de site van Zapelle.

Op zoek naar een campingkeuken? Ze zijn er in vele soorten, maten en prijzen. Bekijk hier een selectie.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant