Zerbino opvouwbare afvalbak

Handig: opvouwbare afvalbak voor in de camper, caravan of tent

Accessoires

Afwassen, de voortent vegen en een wasje draaien; het huishouden gaat gewoon door tijdens de kampeervakantie. En dan is er ook nog het nodige afval dat zich in de loop van de dag verzamelt. Gelukkig is daar een mooie oplossing voor: de Zerbino opvouwbare afvalbak van het accessoiremerk HABA.

Deze opvouwbare afvalbak is vernoemd naar de plaats Zerbino in Italië. Volgens HABA doet Italië denken aan ‘rust’ en dat is ook waar deze prullenbak voor zorgt. Het begint al met het inpakken van alle bagage. Daarbij zorgt deze opvouwbare afvalbak niet voor hoofdbrekens, want eenmaal ingevouwen is er altijd wel een plekje voor te vinden. Eenmaal op plaats van bestemming hang je de prullenbak aan een kastje of lade. Heb je maar weinig afval? Dan laat je hem gedeeltelijk ingevouwen. Verdwijnt er toch iets meer in de vuilnisbak? Vouw hem dan helemaal uit. De afvalbak heeft een inhoud van 9 liter.

Vrijstaand neerzetten

HABA ontwikkelde de Zerbino opvouwbare afvalbak voor campers en caravans, maar hij is natuurlijk ook prima te gebruiken in een vouwwagen of tent. Deze prullenbak heeft namelijk pootjes, waardoor je hem ergens vrijstaand kunt zetten. Wil je afval liever niet in de camper of caravan bewaren, zet hem dan bijvoorbeeld buiten onder de luifel.

Zerbino opvouwbare afvalbak
Een zwarte klem houdt de vuilniszak op z’n plek.

Een ander groot voordeel van deze opvouwbare afvalbak: het vuilniszakje verwisselen gaat heel eenvoudig. Veel kampeerders herkennen vast het gehannes met een vol vuilniszakje dat nét niet soepel genoeg uit de afvalbak komt. Met deze Zerbino is dat verleden tijd. Het bakje loopt namelijk taps toe, waardoor je een zakje er makkelijk uit krijgt. Ook handig: de groentenzakjes uit de supermarkt passen ook prima in dit bakje. Dat scheelt weer plasticverspilling.

Afmetingen opvouwbare afvalbak

Het witte afvalbakje past prima in elk interieur. Een zwarte klem houdt de vuilniszak op z’n plek. Ingevouwen heeft deze opvouwbare afvalbak een afmeting van 245 x 95 x285 mm. Uitgevouwen is dat 245 x 180 x 285 mm.

De Zerbino opvouwbare afvalbak van HABA kost 20,30 euro. Kijk voor deze en meer kampeeraccessoires op de site van HABA.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant