ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kampeer- Fiets en Wandelbeurs verhuist
Kampeer- Fiets en Wandelbeurs verhuist
Beurzen

Kampeer- Fiets en Wandelbeurs verhuist

  1. 3 januari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

De Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs gaat verhuizen. Niet meer in de TT Hall Assen, maar in MartiniPlaza in Groningen. En wel op op zaterdag 24 en zondag 25 maart 2018. De geplande editie op 27 & 28 januari in Assen gaat dus niet door.

Zelfde concept andere plek

Het zou deze maand de derde keer worden dat de beurs in Assen gehouden werd. De organisatie heeft echter besloten het evenement te verhuizen naar Groningen. Zelfde naam, zelfde concept en bijna allemaal dezelfde exposanten. Dus kampeerliefhebber? Fanatiek wandelaar? Houd je van fietsen of is mountainbiken je favoriete sport? Dan mag je de Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs niet missen.

kampeer- fiets en wandelbeurs

De aanwezige campings geven je alvast een voorproefje van de leukste, mooiste en beste kampeerplekken in Nederland en Europa. Ook vind je er een uitgebreid aanbod in kampeerbenodigheden en de juiste adressen voor bijvoorbeeld het huren van een camper. Of je het nu graag dichtbij huis houdt of liever het avontuur opzoekt in de Alpen; voor elke fietser, wandelaar en buitensporter is er een bezoek aan de Kampeer- Fiets en Wandelbeurs zeker de moeite waard. Diverse deelnemers helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste uitrusting en uiteraad vind je er de nieuwste (elektrische) fietsen. Verder kun je er veel inspiratie opdoen voor je volgende fiets- of wandelroute. Verschilende reisorganisaties, clubs en verenigingen helpen je daarbij. Ook worden er diverse lezingen en presentaties gehouden.

Koop online een kaartje via onderstaande site en betaal 6 euro in plaats van 8. Toegang tot 15 jaar is gratis.

MartiniPlaza Groningen
Leonard Springerlaan 11a
9727 KB Groningen

www.kampeer-fiets-wandelbeurs.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Beurzen, Onderweg NIEUWS