ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kampeer en Wandeldagen 2017
Kampeer en Wandeldagen 2017
Beurzen

Kampeer en Wandeldagen 2017

  1. 20 maart 2017, 19:00
  2. 0 Reacties

Beleef 25 en 26 maart het vakantiegevoel tijdens de “Kampeer en Wandeldagen 2017” op de Caravanboulevard in Heerhugowaard.

Kampeer en Wandeldagen op de Caravanboulevard

Net als de afgelopen jaren organiseren de bedrijven op de Caravanboulevard weer een groots evenement om het begin van het kampeerseizoen in een gezellige sfeer op te starten. Twee dagen lang kan de kampeerder in een sfeervol decor kennis maken met allerlei zaken die met kamperen en vrije tijd te maken hebben. Met ondersteuning van tientallen exposanten op kampeer- en wandelgebied, waaronder leveranciers van o.a. kampeerartikelen en technische accessoires, campings, wandelspecialisten en een prachtige collectie fietsen. Een mooie gelegenheid om plannen te maken en zich te laten informeren over de mogelijkheden om de vrije tijd en vakanties ook dit jaar op een fijne manier in te vullen.

Adria caravan dealer Pauw Recreatie toont natuurlijk ook de nieuwste modellen Adria caravans; de eigenwijze Action, populaire Altea, verfijnde Adora en de geheel nieuwe lichtgewicht Aviva. Zelfs de Open Aviva maakt haar opwachting.
Daarnaast zijn Adria camper dealer Van Baaren Caravans & Campers en Adria buscamper dealer Dick Groot Safari Campers op het terrein aanwezig met de nieuwste (bus)campers, waaronder de veelzijdige MPC Active en de Matrix Platinum.

Op 25 en 26 maart is iedereen van 10.00 – 17.00 uur welkom om twee dagen lang in de stemming te komen voor het komende kampeer- en vakantieseizoen. De Caravanboulevard biedt daarbij ruime gratis parkeergelegenheid.

Voor meer informatie: www.pauwrecreatie.nl

wandeldagen

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Beurzen, Onderweg NIEUWS