ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Spaanse sferen
Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Spaanse sferen
Beurzen

Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Spaanse sferen

  1. 2 september 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Nieuwtjes, activiteiten, informatie, workshops en clinics. Proefrijden met een camper of e-bike. Prijzenfestivals waar heel wat te winnen valt. En alles in Spaanse sferen. Waar? Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ) natuurlijk. Van 10 t/m 14 oktober in Utrecht.

Kijken, doen én kamperen

Natuurlijk krijgen ook de nieuwe producten alle aandacht. Campers, caravans, tenten, vouwwagens, accessoires, het is er allemaal te zien. Nieuwe modellen, nog slimmere oplossingen, geniale uitvindingen. Je twijfelt nog of kamperen wel jouw ding is? Huren is dan de oplossing. Van caravan tot daktent, alles is te huur. Diverse aanbieders vertellen je er alles over. En natuurlijk kun je ook dit jaar weer midden in Utrecht kamperen. P2 van de Jaarbeurs verandert ook dit weer in een heuse pop-up camping. Met een kaartje speel je automatisch mee met het Hal(f) 12 prijzenfestival. Dagelijks om half 12 gaan er in hal 12 de nodige prijzen uit. De hoofdprijs is een vakantie met een camper. Daar wil je bij zijn!

Ontdek de e-bike

Steeds meer mensen nemen een e-bike mee op vakantie. Elektrisch ondersteund trappen is inmiddels gewoon geworden. Een extra stukje comfort waar je niet zonder hoeft. Op de Kampeerbeurs kun je het aan den lijve ondervinden op het fietsparcours. Daar is ook alle informatie te krijgen. Op het terras dit jaar café con churros, tapas en een cerveza. Kortom, Spanje is het thema van deze editie. Het ‘Camperen voor broekies’-plein keert wegens groot succes terug. De deskundigen van Weinsberg, Sun Living en Aveco staan klaar voor iedereen die vragen heeft. Wil je zelf wel eens achter het stuur van een camper of caravan zitten? Proefrijden kan, je moet je hiervoor alleen vooraf aanmelden. En dan is er natuurlijk nog het Kampeertheater waar op heel veel vragen een antwoord wordt gegeven. Het programma hiervan staat binnenkort op onderstaande site.

Praktische informatie
De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is in 2018 van woensdag 10 tot en met zondag 14 oktober. De openingstijden zijn van 10.00 en 17.00 uur.

Kaarten
Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl
In de voorverkoop kost een dagkaart € 10,-.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Beurzen, Onderweg NIEUWS