pro air

Kampa Dometic presenteert AIR Pro tent voor aan achterkant buscamper

Tent

Kampa – Dometic komt met iets nieuws: een opblaasbare tent voor aan de achterkant van een buscamper. De Kampa Dometic Rally AIR Pro 240 T/G zit vol slimme oplossingen.

AIR Pro past aan bijna alle buscampers

Om te beginnen past de tent aan vrijwel alle gangbare modellen. De tunnel tussen de bus en de tent is in hoogte verstelbaar. De tent heeft een afsluitbare achterwand. Daardoor kan hij blijven staan als je bijvoorbeeld boodschappen gaan doen. Officieel heet dat een driveaway-tent. Met de spangordels van de tunnel kun je de tent prima laten aansluiten op de bus. Deze gordels zitten aan de onderkant. Je hebt dus geen ladder of moeilijke klimpartijen op de bus nodig.

Air Pro bustent

De Pro heeft één ventiel. Je pompt hem daardoor ook in één keer helemaal op. De ventilatie is prima geregeld. Door hiermee de luchtcirculatie te verhogen en de condensvorming te verminderen, verhoog je het comfort. De tent is gemaakt van het zogenaamde Weathershield™ Pro dubbel gecoat polyesterweefsel. Wil je meer ruimte, dan is er een passende uitbouw voor aan de zijkant. Zie daarvoor onderstaande site.

Uitbreiding leefruimte

AIR Pro
Het ventiel van de AIR Pro.

Met de Kampa Dometic Rally AIR Pro 240 T/G kun je gemakkelijk je leefruimte uitbreiden. Dat kan in een buscamper veel verschil maken. Zeker als je langer op dezelfde plek blijft staan. Door het Dual-Pitch™ daksysteem is de stahoogte in de tent aangenaam ruim. De dakhoogte van de bus kan uiteen lopen van 2,2 tot 2,75 meter. De prijs van deze opblaasbare bustent komt uit op zo’n 1530 euro.

Naar de site van Dometic.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!