ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kabe X740 LGB Crossover
Kabe X740 LGB Crossover
Advertorial

Kabe X740 LGB Crossover

  1. 1 oktober 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Een crossover is een halfintegraal camper met een bult. Die bult biedt ruimte voor een extra slaapplaats boven de dinette. Een model met de voordelen van een halfintegraal en de mogelijkheden van een alkoof. Zo’n crossover is de Kabe X740 LGB

Zes slaapplaatsen

Er is altijd een Kabe die bij je past, is het motto. Een goed voorbeeld daarvan is het crossover-model. Dit model combineert de voordelen van een halfintegraal met de mogelijkheden van een integraal. Een crossover is prima geschikt voor een groot gezin. Er zijn namelijk tot aan zes slaapplaatsen aanwezig. Twee enkele bedden achterin, een zithoek die is om te bouwen tot bed en daarboven nog een elektrisch te bedienen hefbed. Toch zijn de afmetingen niet overdreven. Met een lengte van 7,40 meter, een breedte van 2,49 meter en een hoogte van 3,05 meter kun je met deze camper goed uit de voeten.

 

Kabe x740 lgb

Complete uitrusting

De x740 LGB is, zoals het een Kabe betaamt, compleet uitgerust. Neem zijn vloerverwarming in combinatie met een Alde 3020 centrale verwarming. De camper is – o.a. door zijn verwarmde watertank – uiteraard wintervast. Of de met een druk op de knop te legen vuilwatertank. De extra krachtige huishoudaccu, de centrale vergrendeling ook op de deur van het woongedeelte. Of de soft-close sluiting van de laden in de keuken en de multimediaspeler met o.a. cd, dvd, radio, mp3-speler en achteruitrijcamera. Er is naast de LGB met enkele bedden overigens ook een LXL-uitvoering van deze crossover. Deze heeft achterin een Frans bed. Basis voor deze crossover is de Ducato met AL-KO chassis. Hij is uitgerust met de 2.3 liter 130 pk diesel en zesversnellingsbak.

KabeMeer weten? Bij de Kabe-camperdealers Eurotrek in Coevorden en Cor van den Oever in Herpen ben je van harte welkom.

www.kabe.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial, Campers NIEUWS