Kabe Van 2020

Kabe Van: eerste buscamper van dit merk

Advertorial v

Het Zweedse Kabe staat voor kwaliteit en extreme winterhardheid. Een buscamper is moeilijker te isoleren volgens de strenge standaard van dit merk. Toch is het gelukt. Hun allereerste buscamper heet Kabe Van.

Kabe Van is helemaal Kabe

Hij stond er gewoon tussen in Utrecht. De allereerste buscamper van dit merk met de Mercedes Sprinter als basis. Dat had wel de nodige voeten in de aarde. Er is namelijk bijna eindeloos geëxperimenteerd met de isolatie. Op dat gebied heeft Kabe een naam hoog te houden. En een buscamper is toch iets anders dan een integraal of halfintegraal. Maar ze hebben er iets op gevonden waardoor de Kabe-kwaliteit ook op dit gebied kan worden gegarandeerd in deze buscamper.

Kabe Van zithoek

Isolatiekorrels

Het geheim? Isolatiekorrels. In de wanden, in de deuren, eigenlijk overal. Klop maar eens op de schuifdeur van deze Van. Alsof je op een kluisdeur klopt. De buscamper is op deze manier perfect geïsoleerd. Ook in extreme omstandigheden, zoals de Kabe klant dat gewend is. Uiteraard is de Kabe Van voorzien van vloeistofverwarming van Alde. Dus ook bij min 30 is het binnen gewoon behaaglijk.

Kabe Van badkamer

Dubbele bodem, vloerverwarming

De technische installatie en de watertanks liggen in de dubbele bodem. Daar hebben ze een vorstvrije plek gevonden. En natuurlijk heeft ook de buscamper van Kabe standaard vloerverwarming. Er ligt maar liefst 12 meter aan vloeistofslangen onder de vloer. Daarmee maak en hou je het warm binnen. En ook het gas blijft het bij lage temperaturen gewoon doen. Want de gaskast is supergeïsoleerd. Ook voor je gasfles is min 30 graden zo geen enkel probleem.

Kabe Van bed

Extra hoog dak in Kabe Van

Achterin zien we elektrisch verstelbare enkele bedden in de lengterichting. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. In het woongedeelte zien we vier pilotenstoelen. De buscamper is zeven meter lang en heeft een extra hoog dak. Daardoor is er veel ruimte en een ruime stahoogte (1,96 meter) in het interieur. De Sprinter zorgt voor een hele berg aan assist-systemen. Onder de kap huizen 163 pk in de Euro 6 diesel. Zijn extreme wintervastheid is trouwens ook fijn in de zomer. Want dan blijft het binnen lekker koel. Op zoek naar een lekker exclusieve buscamper waarmee je ook kunt winterkamperen? Dit is hem.

Naar de site van Kabe campers.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant