Kabe Van

Kabe Van: de buscamper met Kabe-comfort

Advertorial

Het heeft even geduurd: de eigen Kabe buscamper. Maar nu heeft de nieuwe Kabe Van dezelfde unieke voordelen als de grotere Travel Master. En dat is razend knap.

Kabe Van voor alle seizoenen

De Kabe Van kun je – net als alle campers en caravans van Kabe – het hele jaar door gebruiken. Daartoe heeft hij dikkere isolatie dan welke andere buscamper dan ook. En die zit ook nog eens overal. De vloerverwarming – voorzien van een watergevuld circuit – loopt door tot in de cabine. Dat zorgt ervoor dat het binnen altijd behaaglijk blijft. De Van heeft de Mercedes Sprinter als basisvoertuig en is 6,90 meter lang. De stahoogte bedraagt – dankzij het hoge dak – een aangename 1,96 meter.

Kabe Van

Isolatie in alle holle ruimten

Kabe heeft op het gebied van isolatie en binnenklimaat een naam hoog te houden. En dat doet de Kabe Van dus ook. Het comfort en de kwaliteit die je van Kabe mag verwachten, hebben ze ook in hun buscamper gestopt. Het isolatiemateriaal zit in elke balk en holle ruimte. Klop maar eens op de schuifdeur. Lekker warm in de winter en heerlijk koel in de zomer. De vloer is dubbel uitgevoerd en isolerend. Ook de watertanks zijn daardoor goed beschermd. De ramen in het woongedeelte zijn voorzien van speciale isolerende kozijnen van eigen makelij.

Flexibele indeling, optimaal comfort

Het bed – voorzien van comfortabele springveermatrassen – is flexibel te gebruiken. Als tweepersoonsbed of als twee enkele bedden in de lengterichting. Dan zit er een loopruimte tussen. Of je klapt een lengtebed op voor extra bagageruimte. De badkamer heeft een eigen raam. We zien een handige draaibare tussenwand. Aan de ene kant een wastafel, aan de andere kant de douche. De keuken heeft veel bergruimte, twee pitten en is voorzien van een afzuigkap, en een Dometic-compressorkoelkast met vriesvak.

Kabe

De dinettebank is bij de Van vervangen door twee losse stoelen naast elkaar. Wil je breder zitten, dan zijn deze stoelen – die zijn voorzien van gordels – over een rail uit elkaar te schuiven. Voorin twee draaibare cabinestoelen. De zitgroep kun je ombouwen tot een extra slaapplaats voor een kind.

Kabe kiest Mercedes

Kabe heeft hoge ambities wat betreft inrichting en uitvoering van het woongedeelte. Vandaar ook de keus voor de nieuwe Mercedes Sprinter als basisvoertuig. Zo is ook het rijcomfort en -plezier van het hoogste niveau. Standaard is de Mercedes al behoorlijk rijk uitgerust. De vele rij-assist systemen zijn al de nodige keren voorbijgekomen. De Kabe Van heeft achterwielaandrijving. Optioneel is hij ook met vierwielaandrijving leverbaar. De 163 pk sterke motor voldoet aan Euronorm 6.

Seizoen 2021

En wat is er nieuw bij de nieuwe Kabe Van? Ook hier doet het Nordic Oak-interieur zijn intrede. Daarnaast nieuwe wandbekleding en vloervinyl. De oppervlakten in hoogglans wit blijven behouden. Ook de Van krijgt draadloze oplaadpunten voor de mobiele telefoon. Kabe noemt zijn Van trots de enige Van die geschikt is om het hele jaar door te gebruiken.

Naar de site van Kabe.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!