ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kabe Travelmaster 740T, enkele bedden ruime badkamer
Kabe Travelmaster 740T, enkele bedden ruime badkamer
Advertorial

Kabe Travelmaster 740T, enkele bedden ruime badkamer

  1. 1 januari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Met een camper van Kabe koop je 60 jaar ervaring. Het Zweedse merk belooft een probleemloos bezit zonder zorgen. Duurzame kwaliteit en een goede service.  De Travelmaster 740T heeft enkele bedden en daarachter een badkamer over de gehele breedte.

Travelmaster 740T

Iets minder opties en een wat minder uitgebreide uitrustingslijst. Daarom mag je de Travelmaster een instapmodel noemen. Het prijskaartje is daardoor aangenaam, de kwaliteit is door en door Kabe.  De reeks omvat vijf uitvoeringen, vier keer een half-integraal en één integraal. De 740T heeft achterin enkele bedden in lengterichting. Daar nog eens achter een ruime badkamer over de gehele breedte van de camper. Mét separate douchecabine. In totaal heeft hij vier slaapplaatsen. Van de dinette is namelijk nog een tweepersoonsbed te maken. De 740T is 7,40 meter lang, 2,80 meter hoog en 2,41 meter breed.

740T bedden

Veel is gewoon standaard

Iets minder opties moet je overigens niet al te letterlijk nemen. Ga naar de site van Kabe en bekijk daar op het gemak eens de standaarduitrusting van dit model. We noemen een winterbestendig watersysteem. Want natuurlijk is ook deze uitvoering gemaakt om het hele jaar door gebruikt te worden, als alle campers en caravans van Kabe. Daarom is de 90 liter grote afvalwatertank verwarmd. Daarom zit er ook een Alde Compact 3020 centrale verwarming in en een automatisch vloerverwarmingssysteem. De vloer, het dak en de wanden zijn voorzien van een 36 mm dikke Ecoprim isolatie. Laat de winter maar komen. Een multimediaspeler met o.a. CD, DVD, Radio, Mp3-speler, achteruitrijcamera zit er gewoon in. Evenals centrale vergrendeling die ook werkt op de deur van het woongedeelte. Afzuigkap, brandmelder, grote koelkast, hordeur, leren stuurwiel, luidsprekers achter hij heeft het allemaal, en meer.

740t interieur

Interieur

740t indelingEen praktische keuken met een slimme indeling. Een afgeronde spoelbak met een  mooie opbouwkraan. Softclose en een centraal slot. Dat is de keuken in een Kabe. In de woonkamer genoeg ruimte voor iedereen, gezellig en comfortabel. De bekleding bepaal je zelf. Je hebt keus uit een lichte en een donkere variant, Denver of Falun. De stahoogte in de camper is 1.96 meter. Bij de deur als je binnenkomt een schoenenvak met ingebouwde verwarmingskanalen. Zo zijn je schoenen weer snel droog.

Standaard krijg je de 2.3 multijet-diesel onder de kap die 130 pk in huis heeft. Inbegrepen zijn ook twee jaar Fiat Motorhome-assistentie. Meer weten over de 740T of een andere camper van Kabe? Bij de Nederlandse camperdealers ben je altijd van harte welkom. Het zijn Eurotrek in Coevorden en Cor van den Oever in Herpen.

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Advertorial, Campers NIEUWS