Kabe Royal

Kabe Royal: de foto’s

Campers

Kabe kiest de Mercedes Sprinter als basis voor zijn halfintegraal Royal. Dat kon je op onze site al eerder lezen. Nu kunnen we hem ook laten zien.

Kabe Royal is een plaatje

Het verhaal las je al eerder op Campingtrend. Maar toen stond er nog een tekening als foto boven de tekst. Dat maakt het lekker spannend, nietwaar? Nu hebben we ook de foto’s van het in- en exterieur van de nieuwe Royal. En die willen we je zeker niet onthouden. Uiteraard is deze halfintegraal het hele jaar door te gebruiken. Want een camper of caravan van dit merk is vanzelfsprekend winterhard. Daarom ook maar meteen een foto in de sneeuw.

Kabe Royal sneeuw

De Royal is er als 780 en 880. De 780 is 7,75 meter lang. De 880 heeft een lengte van 8,78 meter. Van de eerste komen vijf verschillende indelingen beschikbaar. Van de tweede zijn dat er twee. Er is dus nogal wat te kiezen. Wat je altijd krijgt, is de luxe en het rijcomfort van de Mercedes. Ook in het interieur is het genieten. Kijk maar met ons mee.

De nieuwe Royal halfintegraal is een camper waarin je je thuisvoelt. Binnenkort bij ons meer nieuws over het noordelijke camper- en caravanmerk Kabe. Onder meer over hun eerste en bijzondere buscamper, die óók op Mercedes staat.

Naar de site van Kabe.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!