ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kabe overtuigt
Kabe overtuigt
Advertorial

Kabe overtuigt

  1. 10 februari 2019, 17:00
  2. 1 Reacties

Op de CMT in Stuttgart wist Kabe wederom te overtuigen. Het Zweedse kwaliteitsmerk troefde de keiharde Duitse concurrentie af en won drie fraaie prijzen. De Royal werd ‘Caravan of the year 2019’ in zijn klasse en werd derde in het algemeen klassement. Ook het SmartVent-systeem werd bekroond. Lees er alles over in ons gratis online magazine van februari.

Kabe Royal ‘Caravan of the year 2019’

Kabe Royual 2019Kabe caravans behoren tot de best uitgeruste caravans in de markt. Zelfs in de standaarduitvoering kom je helemaal niets te kort. Het model Royal is momenteel de bestverkochte Kabe caravan in Europa. In de import-klasse ‘Upper and luxury’ won hij eerder dit jaar de felbegeerde ‘Caravan of the year 2019’-titel. In de totaalbeoordeling van de meest luxe caravans pronkt hij op een trotse derde plek. Lezers van Europa’s grootste Camping-magazine – het Duitse Caravaning – kennen deze onderscheiding jaarlijks toe.

“De concurrentie op de Duitse markt is keihard. Daarom is het fantastisch dat de Royal nu is uitgeroepen tot ‘Caravan of the Year’ in de import-klasse ”Upper and luxury”. Hij veroverde bovendien de derde plaats in de totaalbeoordeling van de meest luxueuze caravans”, vertelt een tevreden Joakim Karlsson, hoofd verkoop van Kabe.

Kabe Royal

Kabe wint European Innovation Award

Ook het SmartVent-systeem van Kabe – het geavanceerde ventilatiesysteem met warmteterugwinning – viel in de prijzen. Het won de European Innovation Award in de categorie techniek. Het systeem verbetert de kwaliteit van de binnenlucht en verlaagt tegelijk het energieverbruik. De winnaars van de European Innovation Award (EIA) worden aangewezen door 15 Europese vaktijdschriften. Ze werden geselecteerd uit 22 ingezonden van producenten in de campingsector.

Kabe SmartVent
“Het systeem wint in de winter de warmte in de caravan terug. In de zomer gebruikt het de koudere lucht onder de caravan voor koeling”, aldus Mikael Blomqvist. Hij is plaatsvervangend directeur en hoofd technische zaken en ontwikkelde het systeem.

Meer lezen over de Royal en het baanbrekende SmartVent-systeem van Kabe? Dat kan in het februari-nummer van ons gratis online Campingtrend Magazine. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan hier meteen in.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

    Hans - zondag 10 februari 2019 

    Sinds 16 maanden eigenaar van een Royal KS 560
    Na 2 wintervakanties en de nodige voor en najaars uitjes is oordeel: verwarming perfect, kwalitatief zwaar overschat, bedieningsgemak een crime

    Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial, Caravans NIEUWS