King Selection

Kabe King Selection jubileummodellen

Caravans

Twee extra rijk uitgeruste modellen van de Ametist. Daarmee viert Kabe zijn 40 jarige aanwezigheid in de Benelux. De Ametist 560 GLE en XL tijdelijk als King Selection uitvoering.

Ametist King Selection: extra vol

De Ametist King Selection is extra rijk uitgerust. Een jubileummodel voor mensen die hoge eisen stellen aan de uitrusting van hun caravan. Maximaal comfort in twee uitvoeringen. De Ametist GLE heeft twee enkele bedden aan de achterkant. De XL heeft op die plek een tweepersoonsbed. Voorin bij beide uitvoeringen de ruime rondzit. De jubileummodellen staan vanaf deze maand bij de dealers in de showroom.

De jubileumuitvoeringen zijn rijk uitgerust. Zo zijn ze o.a. voorzien van een Fresh Jet FL 2200 dakairco. En het anti-slingersysteem ATC (AL-KO Trailer Control). We zien gladde aluminium beplating aan de buitenkant. In de keuken een gasoven en de zithoek heeft leren bekleding. De XL is voorzien van een elektrische opstap. Het gemonteerde comfort-pakket bevat een grote koelkast en een Heki 2 dakluik. Daarnaast een cd/radio met bluetooth en een bagageluik.

King Selection

Voor een extra aantrekkelijke prijs

De Ametist valt onder de Edelstenen-serie van Kabe. De XL is al jaren de best verkochte caravan in Zweden. Hij is inclusief dissel 7.70 meter lang. De GLE is 10 centimeter langer. De King Selection Ametist modellen zijn heel aantrekkelijk geprijsd. Op de XL bespaar je 6773 euro. Op de GLE zelfs 7077 euro. De jubileummodellen – prijs vanaf 46.995 euro – staan vanaf half maart bij de dealers. Bij belangstelling niet te lang wachten want op = op.

Naar de site van Kabe.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant