ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kabe is een probleemloos bezit
Kabe is een probleemloos bezit
Advertorial

Kabe is een probleemloos bezit

  1. 1 december 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Bij Kabe koop je een camper of caravan met een stijlvol ontwerp. Je mag ook rekenen op kwaliteit. Om dat op hetzelfde hoge niveau te houden voert het Zweedse merk voortdurend zeer uitvoerige tests uit. Tot op de kleinste onderdelen.

Testen is weten

Kabe testNiets wordt aan het toeval overgelaten bij Kabe. Zo worden de campers en caravans bijvoorbeeld getest in een klimaatruimte. Hier ondergaan ze temperatuurverschillen van 90 graden. Van min 35 graden tot plus 55 graden. Vervolgens wordt met de allernieuwste techniek gecontroleerd op lekkages. Het is maar één voorbeeld. Het kopen van een Kabe is tenslotte een investering, die moet goed voelen en je moet ervan kunnen genieten. Kabe wil dat een camper of caravan een probleemloos bezit is. Vandaar o.a. zeven jaar dichtheidsgarantie. Kabe maakt alles zelf, met eigen elektriciens en een eigen timmerfabriek.  Het werkt met toonaangevende toeleveranciers en heeft één van de modernste fabrieken in Europa. Tot in het kleinste detail is het vakmanschap en de 60-jarige ervaring terug te vinden. Om dat vast te houden test Kabe simpelweg alles. Weerstandsvermogen, duurzaamheid, luchtstroom, elektrisch systeem en nog veel meer.

Kabe, tot in detail

Om de kwaliteit te waarborgen worden warmte-camera’s ingezet. Met de nieuwste technieken kan de hermetische dichtheid gecontroleerd worden. Met weegschalen zorgt Kabe voor het balanceren en een optimale gewichtsverdeling over de assen. De trekinrichting wordt gemeten. De sterkte van de constructie wordt gemeten met druk. Middels rook worden de luchtstromen gecontroleerd. Ventilatie is belangrijk en is dus gecheckt. Het gassysteem wordt onder druk getest. Het elektrisch systeem helemaal nagelopen voordat een camper of caravan de fabriek verlaat. Een sterktetest op een zogenaamde schudbank komt overeen met 100.000 kilometer praktijk. Een regentest onder hoge druk zorgt voor absolute waterdichtheid. De duurzaamheidstest zorgt voor een duurzame carrosserie. En dit allemaal uitgevoerd door zeer professioneel personeel.

Garantie en zekerheid

Kabe campers en caravans bieden zo al meer dan 60 jaar hoge kwaliteit in alle details, betrouwbaarheid in alle stadia en een goed ontwerp. Een modern machinepark en deskundige medewerkers bouwen producten waarin elk onderdeel uniek is, waar functie en stijl hand in hand gaan. Gevolg is dat je ook kunt rekenen op een hoge tweedehandswaarde. Daarbij kun je terugvallen op een dealernetwerk dat vaak al tientallen jaren aan dit merk verbonden is. Ruim 100 geautoriseerde servicewerkplaatsen in heel Noord-Europa staan voor je klaar.  Zo koop je met een Kabe ook garantie en zekerheid.

www.kabe.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial, Campers, Caravans NIEUWS