ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kabe Integraal: een camper als thuis
Kabe Integraal: een camper als thuis
Advertorial

Kabe Integraal: een camper als thuis

  1. 1 juni 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

Het Zweedse Kabe bouwt naast caravans ook campers. Bij de premium integraalserie is er keus uit maar liefst veertien uitvoeringen. Van de i760 LB tot aan de i860 LQB. Welke je ook kiest, dichter bij thuis kun je in een camper niet komen. Geen compromis.

Integrated i760

Dichter bij thuis op vier (of zes) wielen is niet denkbaar. Rij-eigenschappen van hoge klasse in combinatie met allerlei slimme functies om het verblijf te veraangenamen. Dat hebben de veertien verschillende Integrated-uitvoeringen van Kabe gemeen. Het begint bij de i760, de kleinste integraal van Kabe. Hij is 7,7 meter lang. De i760 LB heeft twee enkele bedden in lengterichting in het afzonderlijke slaapgedeelte. In totaal zijn er vijf slaapplaatsen. Een hoekkeuken en een zithoek met zijbank. Voor de bekleding is er keus uit vijf verschillende stofdessins en drie kleuren leder. Er zijn vier indelingen van de 760. De LGB heeft een grote garage onder de enkele bedden. De LXL heeft een tweepersoonsbed met daarnaast de badkamer. De T heeft helemaal achterin over de gehele breedte de badkamer, enkele bedden en voorin een hefbed.

Kabe i760 integraal

De i810 kent 8 verschillende indelingen

De Travelmaster i810 is een maatje langer. Hij meet 8,10 meter in de lengte en is er in maar liefst acht verschillende indelingen. Drie modellen zijn ook verkrijgbaar met een tandem-as. De LGB heeft een grote garage en enkele bedden, de LQB heeft een queensbed, de LT heeft een badkamer over de gehele breedte, de LXL heeft een tweepersoonsbed met daarnaast de badkamer, de LGB heeft het toilet en de douche elk aan één kant van de camper. Er is daarmee heel wat te kiezen.

Kabe i810 integrated

De tandem-asser i860

Van de i860, met een lengte van 8,7 meter, zijn er twee uitvoeringen om uit te kiezen. Beiden met een tandem-as. De LGB heeft enkele bedden en het toilet en de douche separaat ieder aan één kant van de camper. De LQB wijkt voor wat betreft de douche en het toilet niet af van de LGB. Hij heeft in plaats van enkele bedden een queensbed. In beide modellen kun je met tot aan zeven personen slapen. De 860 is 2,33 meter breed en 3,06 meter hoog.

Kabe i860 integraal

Standaard is gewoon compleet

De lijst van de standaarduitrusting is bij de Kabe Integrated erg lang. Kijk voor de complete lijst op de site van Kabe. We noemen hier de ACS comfortvering op de vooras, het AL-KO 42 heavy chassis, de zestraps automatische versnellingsbak, de 180 pk versie van de 2.3 multijet van Fiat, de elektrisch verwarmde achteruitkijkspiegels, de ingebouwde oven, de multimedia-installatie en de Alde Compact 3020 centrale verwarming. De Kabe Integrated, een camper met het comfort zoals je dat thuis kent. Je bent van harte welkom bij de Kabe camper-dealers Cor van den Oever in Herpen en Eurotrek Campers in Coevorden.

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial, Campers NIEUWS