Kabe 780

Kabe Imperial 780 TDL FK KS is pure verwennerij

Advertorial v

Helemaal nieuw bij Kabe is de Imperial 780 TDL FK KS. Behalve ontzettend veel ruimte valt de keuken voorin op. Koken doe je in deze caravan genietend van het uitzicht. Helemaal achterin, over de hele breedte, het bad.

Frontkeuken en ‘achterbad’

De keuken voor in de boeg heet frontkeuken. Deze is verkrijgbaar in twee series van Kabe, in de Royal en in de Imperial. Behalve dat je al kokend kunt genieten van het uitzicht valt er vanzelfsprekend veel daglicht naar binnen op je aanrecht. De keuken is erg ruim – 235 centimeter breed – zowel van opzet als van inhoud. Zo kan de koelkast 177 liter herbergen. Leuk detail is de koelkastdeur: die kan van twee kanten worden geopend. Er is ook wel wat ruimte voorhanden: de 780 is 7,20 meter lang en 2,50 meter breed.
Kabe 780 TDL FK
Vinden we helemaal voorin de keuken, het bad is helemaal achterin de caravan te vinden. Over de hele tweeëneenhalve meter breedte van de caravan. Meteen ervoor de slaapkamer. Deze is er in vier varianten. Van enkele bedden en een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed naar een queensbed of een smaller tweepersoons exemplaar met daarnaast het stapelbed voor de kids. Na de slaapkamer en de kasten volgt de L-vormige zithoek. Tegenover de bank een stoel, een los zitelement maakt hem compleet.
Kabe 780 TDL FK exterieur
De Imperial 780 TDL FK KS weegt 2650 kilo. Hij is standaard voorzien van een oven. Optioneel bij de Imperial zijn twee inductievelden en een magnetron. De nieuwe Imperial is herkenbaar aan het naar boven toe donker wordende vlak aan de voorkant. Dit naast de bekende rode en grijze balk. De tweekleurige 15 inch aluminium velgen staan hem goed. Het zijn er vier, want de 780 is een tandemasser.
Kabe 780 front keuken
www.kabe.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!