ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kabe Hacienda, voor wie ruimte wil
Kabe Hacienda, voor wie ruimte wil
Advertorial

Kabe Hacienda, voor wie ruimte wil

  1. 1 november 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

De caravanserie Hacienda van Kabe is vooral groot. Kabe vult hem met het hoogst mogelijke uitrustingsniveau. Tot aan 22 vierkante meter woonoppervlak vol comfort en gemak.

Baas boven baas

De Hacienda – op zijn Spaans en daarom zonder puntjes – van Kabe is een imposante verschijning. Kabe spreekt van een woning die zich makkelijk laat verplaatsen. Deze serie kent dezelfde hoge uitrusting als de Royal-serie. Er zijn vijf verschillende indelingen, allen tandemassers. Vier modellen hebben een lengte van 10,37 meter. Baas boven baas is de 1000 TDL met een lengte van 11,57 meter. Je hebt het dan over 22 vierkante meter woonruimte.

Kabe Hacienda

Ruimte en luxe

Standaard zijn er vier tot vijf slaapplaatsen, maar tot negen is ook mogelijk. Een Frans bed, een queensbed dwars geplaatst, enkele bedden, stapelbedden; zo’n beetje alles is mogelijk. De grootste uitvoering, de 1000 TDL, is in maar liefst vijftien verschillende indelingen verkrijgbaar. De uitrusting is behoorlijk compleet. We noemen een caravanbrede la voor de gasflessen – voorzien van verlichting en afstandsbediening –, zelfstellende remmen en anti-slingerkoppeling, speakers en een subwoofer en een centrale stofzuiginstallatie. Het interieur is ook qua kleurstelling helemaal naar eigen smaak aan te passen. Zo kun je in de keuken kiezen voor warm hout of modern wit. Bij de stoffering is er keuze uit zes stof- en twee leervarianten.

Hacienda Kabe

Halve eeuw ervaring

Douchen doe je in de ruime badkamer met douchecabine, in de meeste modellen over de gehele breedte van de caravan. De rest van de caravan heeft daardoor een heerlijke open indeling. De bedden zijn comfortabel met spiraalmatrassen, dikke opdekmatrassen en bedbodems met soepele lamellen. Topkwaliteit. Vanuit de comfortabele zithoek regel je via het Kabe Smart D systeem de verwarming en verlichting en check je meteen het waterniveau en de accucapaciteit. En dat allemaal op één scherm, want gemak dient de mens. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de vloerverwarming of het unieke VarioVent-systeem. Je koopt met een Kabe niet alleen een halve eeuw Zweedse ervaring, maar ook een standaarduitrusting zoals je die alleen bij dit merk krijgt. Liever een maatje kleiner? Dat heeft Kabe natuurlijk ook.

Kabe

www.kabe.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial NIEUWS