Kabe

Kabe en de winter: een perfecte match

Advertorial v

Of je nou kiest voor een (bus)camper of een caravan van Kabe; ook in de winter voelt een Kabe zich als een vis in het water. Logisch, want daar worden ze voor gebouwd.

Wintertijd is Kabe-tijd

De caravans en campers van Kabe rollen uit de fabriek in Tenhult. Dat ligt in de Zweedse provincie Småland. Veel campings, ruim 2000 kilometer kustlijn en meer dan vijfduizend meren. De zomers zijn er mild, heet en droog. De winters zijn Zweeds. De gemiddelde temperatuur is in dit jaargetijde min zes graden. En er valt sneeuw, veel sneeuw. In dit klimaat voelt een Kabe zich als een vis in het water. Winterkamperen in een Kabe is daarom uiterst comfortabel.

Kabe

Bij elk weer comfortabel

Een verblijf in een kampeermiddel van de grootste camper- en caravanbouwer van Scandinavië moet bij alle weersomstandigheden even comfortabel zijn. Om te beginnen zijn daarvoor het dak, de wanden en de vloer dikker dan bij andere fabrikanten. Ook krijgen de ventilatie en de verwarming veel aandacht. Daarom zien we alleen bij Kabe vloerverwarming met vloeistofcircuit, in combinatie met kunststof balken met ingegoten luchtkanalen. Het VarioVent-ventilatiesysteem zorgt voor een maximale luchtcirculatie. Gemaakt voor alle seizoenen.

Kabe winterproof

Onder alle omstandigheden veilig

Bij Kabe weten ze dus heel goed wat een echte winter is. Dat stelt niet alleen eisen aan zaken als isolatie en verwarming. Ook veiligheid onder alle weersomstandigheden krijgt bij dit merk de volle aandacht. Zo is er het unieke zelfontwikkelde Safety Driving System voor caravans. Een speciaal torsiestijf chassis, dat ervoor zorgt dat de carrosserie bestand is tegen zeer hoge belasting. Een dik pak sneeuw bijvoorbeeld. Een as die slingeren tegengaat. En op bepaalde series een elektronisch gestuurd antislipsysteem.

Extreem winterproof

Een Kabe heeft niet toevallig kleinere ramen (minder warmteverlies). Ander voorbeeld: de verwarmingsspiralen van de vloerverwarming lopen door tot in de keuken, tot bij de buitendeur en tot in het toilet. Het is daardoor binnen overal altijd even warm. Laat dat maar aan het Smart Climate System over. Vanaf een touchscreen of vanaf je telefoon kun je zien hoeveel capaciteit de accu heeft of hoeveel water in de tank zit. Ook zet je zo de verwarming een graadje hoger of lager. Met het Kabe Smart D-systeem bewaak je eenvoudig alle functies. Comfort bij elke buitentemperatuur.

Kabe

www.kabe.nl


Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant