ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kabe Classic meer dan een instapserie
Kabe Classic meer dan een instapserie
Caravans

Kabe Classic meer dan een instapserie

  1. 29 maart 2017, 11:00
  2. 1 Reacties

Kabe heeft een caravan voor iedereen. We zetten hier de Kabe Classic serie in de schijnwerpers. Die is uitgegroeid tot grote favoriet van vooral gezinnen met kinderen. De serie krijgt er twee indelingen bij.

Classic-serie is echt Kabe, maar goedkoper

De Classic-serie van Kabe is een groot succes. Dat was al zo in Scandinavië. Met ingang van dit jaar is hij ook hier te koop. Eerst maar even uitleggen waar Classic voor staat. Je koopt in ieder geval een rasechte Kabe. Aan de buitenkant zien we enkele verschillen. Maar wel dezelfde uitstraling, dezelfde kwaliteit, dezelfde bouwmethode. Binnen zien we op het eerste gezicht geen verschil. Zo zit er uiteraard verwarming en vloerverwarming in. Die is ook hier gewoon van Alde en dus van topkwaliteit. Toch kan Kabe de Classic 3000 euro onder de prijs van de andere series aanbieden. Waar dat hem in zit? De Classic is zoals hij is. Echt geen kale instapper, want de belangrijkste extra’s zitten er standaard op.  Maar je kunt hem niet naar eigen smaak verder aankleden. De andere series kun je individualiseren door er bij te bestellen wat je nog hebben wilt. Dat kan bij de Classic niet. Daardoor kan de fabriek hem in serie bouwen en dat scheelt gewoon in de gemaakte kosten (tijd). Dat verschil zie je als klant terug in de prijs. Dat is de Classic-serie. Een Kabe voor de prijs van een ander merk zeg maar.

Uitbreiding aantal Classic-modellen

In 2017 groeit het Classic-aanbod met twee nieuwe modellen. De 560 XL, reislustig en praktisch met tweepersoonsbed helemaal achterin de caravan. Inwendig slechts 5.50 meter lang, maar een indeling die de ruimte bijzonder effectief gebruikt. Een ruime U-vormige zitgroep. Verkrijgbaar als King Size uitvoering met een breedte van 2.50 meter. Gevolg: meer ruimte en een breder bed. Kabe kwam als eerste met deze breedtemaat, die inmiddels de standaard is. De meeste modellen zijn er ook in een breedte van 2.30 meter.

De 780 DGDL,  groot en comfortabel met kinderkamer. De kinderen hebben in dit model hun eigen zitgroep. Met die laatste is er voor gezinnen met jonge kinderen keuze uit vier verschillende praktisch ingedeelde Classic-modellen met kinderkamer. De Classic is er als 560, 600, 660 en 780. Ze variëren qua grootte en indeling, maar zijn allemaal speciaal ontwikkeld voor gezinnen met kinderen. Naast een comfortabel tweepersoonsbed een aparte kinderkamer met twee of drie etagebedden.

Instapserie met Kabe kwaliteit

Het bezitten van een Kabe moet eenvoudig en probleemloos zijn. Met ingang van modeljaar 2017 worden alle caravans gebouwd op een chassis met zelfinstellende remmen. Dit betekent dat bij het jaarlijkse onderhoud geen afstelling van de remmen nodig is. De inrichting van de caravans wordt vervaardigd in de eigen fabriek in Tenhult. Het modelprogramma van Kabe is sterker dan ooit. Voor iedereen is er de juiste caravan. Nu dus ook een voordelige instapper met oog voor gezinnen met kinderen. Maar dan wel standaard voozien van de Kabe kwaliteit.

Classic

Er zijn zes Kabe dealers in Nederland. Bij twee verkopen ze Kabe campers, de andere vier verkopen Kabe caravans. Kijk hier voor alle dealeradressen. Op onderstaande site is alle informatie over de verschillende Kabe modellen te vinden.

www.kabe.nl

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

    Gunter Coudron - zaterdag 29 juli 2017 

    Na 10 maanden wachttijd is onze Kabe geleverd : Imperial 630 E9-TDL.
    Super tevreden. Top caravan.

    Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravans NIEUWS