Kabe caravan frontkeuken

Kabe caravan past iedereen perfect

Advertorial v

Kabe heeft vijf verschillende caravanseries. Met ieder zijn eigen specifieke kenmerken en voordelen. Daardoor is er altijd een Kabe caravan die perfect bij je past.

Kabe caravan voor iedereen

Ben je een avontuurlijke trekker of een seizoenkampeerder? Een liefhebber van verre reizen misschien? Ga je alleen, met z’n tweeën of met het hele gezin op pad? Hoe dan ook: er is altijd een Kabe caravan die perfect past. Voor seizoen 2020 is het aantal keuzemogelijkheden zelfs nog verder toegenomen. Is dat moeilijk kiezen? Dat valt mee. Want na je favoriete model kies je de meest optimale indeling. En daar helpt het Kabe Flexline-systeem graag bij.

Kabe caravan interieur
Interieur Kabe Imperial 880 FK.

Ongekend veel keus

Een caravan voor iedereen? Zeker weten. Zet alle beschikbare combinaties maar eens op een rij. Het zal je gaan duizelen. Het levert namelijk precies 1.720.320 keuzemogelijkheden op. De meest populaire indelingen hebben een kinderkamer. Vaak voorzien van etagebedden van twee of drie verdiepingen. En met een eigen speelruimte voor de kinderen. Daarnaast een aparte slaapkamer voor de ouders. Een indeling die bij Kabe in meerdere series voorhanden is.

Kabe carvan bedden
Kabe Classic 660.

Frontkeuken sinds 2017

In 2017 presenteerde Kabe zijn eerste caravan met frontkeuken. Dat was meteen een groot succes. De frontkeuken is momenteel verkrijgbaar in de series Royal en Imperial. Er is keus uit vijf verschillende caravanmaten. Alle modellen met een frontkeuken hebben het grote panoramaraam aan de voorkant.

Kabe
Frontkeuken met panoramaraam.

Dit jaar kwam daar de Hacienda 880 FK bij. Uitgerust met een nog ruimere frontkeuken. Hij kan elke vergelijking met de keuken van thuis doorstaan. Hij is verkrijgbaar met vijf verschillende slaapkamerindelingen. Dit model is ook bij uitstek geschikt voor een langer verblijf. Het is namelijk een complete rijdende woning.

Nieuw voor 2020

Een Kabe caravan gaat voortdurend met zijn tijd mee. Ook modeljaar 2020 omvat weer vernieuwingen. Zo kregen o.a. de keukens in de meeste series verzonken laden en deuren. Het werkblad heeft een oppervlak in marmerpatroon. Het interieur van de Edelstenen-serie is nu uitgevoerd in Shannon Oak. En Kabe introduceerde de geheel in wit uitgevoerde keuken. Het is de nieuwe standaard in de Imperial. Als optie zit hij ook in de Royal.

Dan is er natuurlijk nog de intelligente koelkast van Dometic. Deze heeft een handige deur die van twee kanten te openen is. De koelkast heeft een laag energieverbruik en de aanwezige sensoren controleren de temperatuur voortdurend. Nieuwsgierig geworden? Ga de modellen bekijken bij de Kabe caravandealers.

Naar de site van Kabe.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!