ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kabe caravan: genieten is standaard
Kabe caravan: genieten is standaard
Caravans

Kabe caravan: genieten is standaard

  1. 30 juli 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Bij Kabe, de kwaliteitscaravan uit Zweden, staat comfort op de eerste plaats. Welk model of indeling je ook kiest, je wordt uitgeslapen wakker en kunt meteen genieten. Genieten van alle slimme oplossingen, gewoon standaard.

Kabe, heel veel standaard

Wat bij andere caravans optioneel is, zit er bij een Kabe gewoon standaard in. Verstelbare bedden met spiraalmatras, ergonomisch gevormde banken, stoffering van de hoogste kwaliteit. Dat het goed is weten ze zeker, want ze maken het zelf. Kabe heeft een eigen meubelmakerij. Wist je dat het gebruikte schuim voor de vulling van de kussens niet alleen duurzaam maar ook recyclebaar is? Slim: de banken zijn opklapbaar. Dat is makkelijk schoonmaken. De keuken heeft een ingebouwde afzuigkap, die heeft twee snelheden en verlichting. Netjes weggewerkt in het keukenkastje. Natuurlijk heeft het gasstel een elektrische ontsteking. De koelkast heeft ventilatie via het dak. Beter is er niet.

De Kabe wordt in Scandinavië gebouwd en kan dus in alle seizoenen worden gebruikt. Leuk is het speciale ski-vak, verwarmd en met verlichting. Handig het grote serviceluik dat toegang geeft tot de bergruimte onder het bed. Het KABE Safety Driving System is een elektronisch gestuurd antislip-systeem. Het zorgt, behalve op de Classic en Edelstenen, voor een comfortabel en stabiel rijgedrag. De banden op alle één-assige caravans hebben 8 lagen. De disselbak geeft plek aan twee gasflessen en bagage. Hij is voorzien van een buitenaansluiting en een lek-indicator.

Maximaal (slaap)comfort

Spiraalmatrassen en dikke opdekmatrassen (niet in Classic of stapelbedden), bedden met verstelbaar hoofdeinde voor extra comfortabel lezen in bed. Modelafhankelijk de mogelijkheid tot het inbouwen van een hefbed of elektrisch verstelbaar bed waar dit niet standaard is. Lattenbodems die zich naar je lichaam vormen.  Het is onmogelijk om niet uitgeslapen wakker te worden. Stoffering van de beste kwaliteit. Meubelstoffen die bijzonder slijtvast zijn. Negen verschillende kussencollecties om uit te kiezen. Kussens en gordijnen kun je naar eigen smaak combineren. Moderne paneelgordijnen of de meer klassieke bevestiging met kap.

Gebouwd voor alle seizoenen

Kabe is de enige caravan met een zacht plafond. Dat geeft niet alleen een prettigere akoestiek, het isoleert ook beter. Elk raamkozijn is voorzien van ingebouwde ventilatie. Voor de verwarming zorgt de ALDE Compact 3020 met touchscreen-display en elektrisch element van 3 kW. Het verwarmingssysteem heeft een circulatiepomp voor 12V, een geïntegreerde heetwaterboiler en een apart expansievat. De dakschoorsteen zorgt voor maximale bedrijfszekerheid.

Kabe

Er zijn in totaal vijf caravanseries waaruit je kunt kiezen. Van de instapper met alle Kabe-kwaliteiten, de Classic via de Edelstenenserie. Comfortabel zonder franje. Een maatje groter en luxer is de Royal. Niets minder dan topklasse. Dan is er nog de extra grote Hacienda, met alleen tandem-as uitvoeringen en tenslotte de Imperial. Voor als alleen het allerbeste goed genoeg is. Er is al een Kabe caravan vanaf zo’n € 31.000,-. Als je alle standaarduitrusting meerekent die in de prijs is inbegrepen, krijg je met een Kabe veel meer waar voor je geld.

Vind hier alle Kabe dealers in Nederland.<

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravans NIEUWS