Kabe campers

Kabe campers: nooit eerder zoveel keus

Advertorial v

Een nieuwe Crown-serie. De samenwerking met Mercedes. Een eigen buscamper. En een nieuwe lijn in de Travelmaster-serie. Bij de Kabe campers was er nog nooit zoveel te kiezen.

Van Travelmaster tot Imperial

Bij Kabe campers heb je de keus uit de Classic, Royal, Crown en Imperial. En de nieuwe buscamper Kabe Van (waarover later meer). De Classic is de 740-serie. Halfintegralen, integralen en crossovers. Basisvoertuig is de Fiat Ducato. Alles wat je nodig hebt om het hele jaar door te kunnen camperen zit er op. De Classic is handig en flexibel. En dat voor een concurrerende prijs. De Royal staat eveneens op de Fiat Ducato. Als integraal is hij er in twee lengtes. De i760 en i810. De halfintegralen en crossovers zijn de 780 en x780 en de 880 en x880. Stuk voor stuk zijn deze campers te betitelen als een zeer comfortabel mobiel verblijf.

Kabe Classic
De Kabe Classic.

De Crown is nieuw en staat op Mercedes Sprinter. Deze integraal is er in drie uitvoeringen. Als i760, i810 en i860. Deze zijn respectievelijk 7,82, 8,32 en 8,82 meter lang. De Crown heeft alle comfort volgens de Kabe-standaard. Hij is daarbij extreem winterhard. Natuurlijk inclusief het rijplezier van de Mercedes. De Imperial is de Premiumserie van Kabe. Vanaf dit seizoen staat deze integraal uitsluitend op de Sprinter. Hij is er als i810, i860 en i910.

Kabe campers voortdurend in ontwikkeling

Kabe campers zijn voortdurend in ontwikkeling. Ze zijn constant bezig hun campers te verbeteren. Zowel in de productie als het comfort. Maar ook de technische uitrusting en de ontwikkeling van nieuwe modellen. Kabe is nog steeds het enige campermerk met een King Size breedte voor halfintegralen. Recente wapenfeiten zijn de introductie van de Crown en de vernieuwde Imperialserie.

Kabe Crown i810.
Kabe Crown i810.

Kabe ziet in de samenwerking met Mercedes een volgende flinke stap. De Mercedes Sprinter, gecombineerd met het op maat gemaakte chassis van AL-KO, maakt dat Kabe nu full-size campers kan aanbieden met rijeigenschappen die niet onderdoen voor die van een personenauto.

Mercedes is een flinke stap

De Kabe campers op de Mercedes hebben standaard voorwielaandrijving. Verder een negentraps automaat. Ze zijn er ook met vierwielaandrijving. Onder de kap huizen 177 pk. Er zit een uitstekend multimediasysteem in. De camper is voorzien van navigatie en led-verlichting. Een regensensor en zijwind-assist en nog heel veel meer.

Kabe Imperial
De Kabe Imperial.

Alle campers vanaf dit nieuwe seizoen kregen een nieuwe look. Stijlvolle lijnen en sobere donkere tinten. Het zorgt voor een luxe uitstraling. Kabe campers – op zowel de Fiat als Mercedes – kunnen optioneel worden voorzien van voordelige veiligheidspakketten. Een zinvolle aanvulling op de standaarduitrusting.

Naar de site van Kabe.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant