Kabe Briljant 470 XL

Caravans

De edelstenenserie van Kabe bestaat uit zeven modellen. Twee keer een Ametist, twee keer een Safir en twee keer een Smaragd. Van de Briljant is er maar één. Dat is de 470 XL. Het is meteen de kleinste van deze serie.

Klein, maar echt Kabe

De kleinste edelsteen is 6,90 meter lang. De opbouw zelf is 5,60 meter. Hij is door zijn compacte afmetingen geliefd bij mensen die veel rondtrekken en ervoor kiezen niet lang op dezelfde plek te staan. Achterin zien we een Frans bed (bedmaat 196 bij 140/118 centimeter) met daarnaast de badkamer. In het midden de kastruimte en daar tegenover de keuken. Aan de voorkant van de caravan is een lekker ruime rondzit. Deze is uitgevoerd in de bekledingsvariant Denver, Leksand of Mora.
Kabe Briljant

Met alles erop en eraan

Hoewel dit het kleinste model van deze serie is, ontbreekt het aan niets. Zo heeft de entreedeur van het merk Seitz een geïntegreerde hor en drempelverwarming. De 470 XL is voorzien van een frictiekoppeling die het slingeren tegengaat. De remmen zijn zelfstellend, het chassis is volledig gegalvaniseerd. De koelkast heeft een inhoud van 122 liter, het vriesvak 12 liter. Ook de kleinste edelsteen is voorzien van het gepatenteerde Vario Vent dat zorgt voor een maximale luchtventilatie in de caravan.
Kabe 470 xl
De edelstenenserie is de best verkopende caravanserie van Kabe. Kabe bouwt de serie voor mensen die hoge eisen stellen aan basisuitrusting en comfort. Met zeven indelingen is er altijd een Edelsteen die bij al je wensen past. Naast de Briljant 470 XL bestaat de serie uit de Ametist 560 GLE en 560 XL, de Safir 600 TDL en 600 GLE en de Smaragd 520 XL en 540 GLE. Nieuwsgierig geworden naar de 470 XL of een ander model uit deze serie? Ga hem vooral bekijken bij een van de Kabe-dealers. Er is er altijd een in de buurt, klik hier voor de kaart.
www.kabe.nl
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant

Meest gelezen