ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kabe 60, vier het feest mee
Kabe 60, vier het feest mee
Nieuws

Kabe 60, vier het feest mee

  1. 1 juli 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

In 2017 is het 60 jaar geleden dat Kurt Blomqvist zijn eerste caravan bouwde in Tenhult in Småland (Zweden). Kom dat samen met Kabe vieren op 17 tot 20 augustus 2017.

Kabe 60-camping

Van 17-20 augustus huurt Kabe het hele Elmia in Jönköping af voor een geweldig jubileumfeest. Het is dezelfde plek als waar Kabe zijn 50 jarig jubileum vierde.  Ook toen was het hele grote Elmia-veld gevuld met rood-witte caravans en campers. Dat wil Kabe nu weer. Je bent van harte welkom met je Kabe caravan of camper. Kabe zorgt voor een exclusieve sneakpreview van de herfstbeurzen 2018. Alle nieuwe producten van Kabe zullen aanwezig zijn. De lokale Kabe dealers zijn ter plaatse en vertellen je alles over de mooie beursaanbiedingen. Het jubileum-weekend biedt activiteiten voor groot en klein. Maak een fabrieksrondleiding in de caravan-en camperfabrieken in Tenhult.

kabe 60

Eten, artiesten en amusement

De feestelijkheden beginnen al op donderdagavond, 17 augustus, het terrein gaat dan open. Het begin is een after-work-bijeenkomst met dj en Charlotte Perrelli op het podium. Op vrijdag is er een geweldige show en ’s avonds stand-up comedy, dj en livemuziek. De officiële jubilieumdag is 19 augustus. Een fantastisch feest met jubileumdiner, amusement en dansen op het populaire Barbados. Afsluiting is een schitterend jubileumvuurwerk. Het hele programma voor het jubileumweekend staat op de website kabe.se/60. Daar is ook alle informatie te vinden over hoe je kunt boeken en kaarten kunt kopen voor deze drie stampvolle en feestelijke jubileumdagen. Ook de prijzen kun je hier vinden.

kabe 60

In de prijs is toegang tot het terrein en de beurshallen inbegrepen. Plaatsing van de wagens 17-20 augustus (geen elektriciteit, geen plaats voor zonnescherm of voortent). Toegang tot toiletten en douches op het terrein. Bus naar Tenhult en fabrieksrondleiding. Koffie, taart, diner, zaterdagavond (excl. drankjes) en amusement donderdag-zaterdag.

After-work-maaltijd op donderdag en vrijdag zijn niet inbegrepen (van tevoren reserveren) en ook de lunch op vrijdag of zaterdag is niet inbegrepen (geen reservering vereist). Drankjes kunnen aan de bar door iedere gast gekocht worden en zijn niet inbegrepen in de prijs. Met voorbehoud van evt. uitverkochte producten, typefouten en wijzigingen in het programma.

www.kabe.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Kabe Imperial 560 XL
Caravans

Kabe Imperial 560 XL

De nieuwe Kabe Imperial 560 XL staat nu bij de dealer. En het is niet zomaar een caravan. Het is...

  1. 6 december 2015, 0:00
  2. 0 Reacties

MEER Nieuws NIEUWS

NKC workshop app Campercontact
Nieuws

NKC workshop app Campercontact

De app van Campercontact is voor kampeerders bijna onmisbaar. Voor gebruikers die nog niet feilloos weten hoe de app werkt, organiseert de NKC op 17 maart een workshop. Hierna ben je helemaal thuis in…

  1. 20 februari 2018, 17:00
  2. 2 Reacties
Sky Lodge: avontuurlijke kampeerervaring
Nieuws

Sky Lodge: avontuurlijke kampeerervaring

Eens iets anders? Het idee: zet een daktent op een paar palen en noem het Sky Lodge. Het resultaat? Een glamping kampeerervaring op twee verdiepingen. Binnenkort te huur op bijvoorbeeld camping De Drenthse Roos….

  1. 16 februari 2018, 11:00
  2. 0 Reacties
TV kijken in het buitenland met Ziggo en KPN
Nieuws

TV kijken in het buitenland met Ziggo en KPN

Zowel KPN als Ziggo kondigen aan het zogenaamde geo-blocking bij de online tv-diensten binnenkort af te schaffen. Dit gebeurt in ieder geval vóór 1 mei, als de nieuwe regelgeving in werking treedt. Vanaf dan kunnen we…

  1. 11 februari 2018, 11:00
  2. 3 Reacties