ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Kabe 60, vier het feest mee
Kabe 60, vier het feest mee
Nieuws

Kabe 60, vier het feest mee

  1. 1 juli 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

In 2017 is het 60 jaar geleden dat Kurt Blomqvist zijn eerste caravan bouwde in Tenhult in Småland (Zweden). Kom dat samen met Kabe vieren op 17 tot 20 augustus 2017.

Kabe 60-camping

Van 17-20 augustus huurt Kabe het hele Elmia in Jönköping af voor een geweldig jubileumfeest. Het is dezelfde plek als waar Kabe zijn 50 jarig jubileum vierde.  Ook toen was het hele grote Elmia-veld gevuld met rood-witte caravans en campers. Dat wil Kabe nu weer. Je bent van harte welkom met je Kabe caravan of camper. Kabe zorgt voor een exclusieve sneakpreview van de herfstbeurzen 2018. Alle nieuwe producten van Kabe zullen aanwezig zijn. De lokale Kabe dealers zijn ter plaatse en vertellen je alles over de mooie beursaanbiedingen. Het jubileum-weekend biedt activiteiten voor groot en klein. Maak een fabrieksrondleiding in de caravan-en camperfabrieken in Tenhult.

kabe 60

Eten, artiesten en amusement

De feestelijkheden beginnen al op donderdagavond, 17 augustus, het terrein gaat dan open. Het begin is een after-work-bijeenkomst met dj en Charlotte Perrelli op het podium. Op vrijdag is er een geweldige show en ’s avonds stand-up comedy, dj en livemuziek. De officiële jubilieumdag is 19 augustus. Een fantastisch feest met jubileumdiner, amusement en dansen op het populaire Barbados. Afsluiting is een schitterend jubileumvuurwerk. Het hele programma voor het jubileumweekend staat op de website kabe.se/60. Daar is ook alle informatie te vinden over hoe je kunt boeken en kaarten kunt kopen voor deze drie stampvolle en feestelijke jubileumdagen. Ook de prijzen kun je hier vinden.

kabe 60

In de prijs is toegang tot het terrein en de beurshallen inbegrepen. Plaatsing van de wagens 17-20 augustus (geen elektriciteit, geen plaats voor zonnescherm of voortent). Toegang tot toiletten en douches op het terrein. Bus naar Tenhult en fabrieksrondleiding. Koffie, taart, diner, zaterdagavond (excl. drankjes) en amusement donderdag-zaterdag.

After-work-maaltijd op donderdag en vrijdag zijn niet inbegrepen (van tevoren reserveren) en ook de lunch op vrijdag of zaterdag is niet inbegrepen (geen reservering vereist). Drankjes kunnen aan de bar door iedere gast gekocht worden en zijn niet inbegrepen in de prijs. Met voorbehoud van evt. uitverkochte producten, typefouten en wijzigingen in het programma.

www.kabe.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS