Kabe 2021

Kabe 2021 caravannieuws: Alde zoneverwarming

Caravans

Kabe, dat is kwaliteit uit Zweden. Bij het Kabe 2021 caravannieuws zit zelfs een wereldnoviteit. In de Imperial caravanserie zit vanaf nu standaard Alde zoneverwarming.

Kabe 2021 Classic caravannieuws

Bij de populaire caravanserie Classic (foto boven artikel) zien we zogenaamde mini-hamerslagbeplating aan de buitenkant. De serie heeft nieuwe spatschermen boven de wielen. Ook werd de achterwand compleet opnieuw ontwikkeld. De standaarduitrusting kreeg een upgrade. Zo zien we voortaan verlichting in de garderobe. Tevens in de disselbak en in de berging onder het bed. Een router en stereo zijn standaard. Bij het stapelbed zien we een usb-stopcontact. Een gaslekindicator zit er ook in. We zien verder nieuwe bekleding aan het hoofdeinde van het bed. En er zit verlichting in de schappen onder de bovenkasten.

Kabe 2021
De nieuwe achterkant van de Kabe Classic.

De achterwand van de keuken krijgt voortaan een houtkleur. In die wand een groot raam. Dat zit ook aan de voorzijde bij de zitgroep. Wie zijn Classic verder wil aankleden, kan kiezen uit twee pakketten. Het Comfort-pakket bevat een grote koelkast. Hoofdsteunen in de zithoek. Een bagageluik en een handdoekdroger. En een ventilatieluik. Dan is er nog het Design-pakket. Daarin 15 inch lichtmetalen velgen. Een raam in de deur en disselafdekkiing. En een Heki 2 dakluik. Je kunt er dan nog voor kiezen om een magnetron en/of een oven toe te voegen. Of een airco, een fietsendrager of een bovenbedkast.

Edelstenen, Royal en Imperial caravans

Bij alledrie de series Edelstenen, Royal en Imperial zien we vanaf het nieuwe seizoen een gladde buitenbeplating. De Royal en Imperial kregen een nieuw exterieur. Voor het interieur is er vanaf nu ook de keus uit lichte Nordic Oak. De in plexiglas uitgevoerde details trekken de aandacht. Afhankelijk van het gekozen model werden de ramen groter. Ze groeiden van een breedte van 70 centimeter naar 100 centimeter. Ook zien we in de Kabe 2021 modellen van deze drie caravanseries een nieuwe wandbekleding en nieuw vinyl op de vloer.

Kabe 2021
Het nieuwe interieur van de Kabe Imperial.

Verder nieuwe keukenspots en op diverse plaatsen compacte leesspots met usb-aansluitingen. Het keukenblad en het tafelblad kregen een nieuwe laag laminaat. Het eerste is – samen met het blad bij de entree – grijs gemêleerd. De tafel heeft – net als de nachtkastjes – een beige kleur. Nieuw is de badkamer in de TDL. Hier verdween de kledingkast en kwamen er extra planken voor in de plaats. Optioneel kun je de badkamer ook in een gespiegelde versie krijgen.

Kabe 2021 Imperial
De keuken in de Imperial.

Wereldnoviteit: Alde zoneverwarming

Kabe is het eerste merk met een zoneverwarming van Alde. Die zit vanaf nu standaard in de Imperial-serie. Hij is ook niet optioneel verkrijgbaar in andere series. Deze verwarming is aanstuurbaar in twee zones. De toiletruimte is altijd verwarmd via de retourleiding. Aan de achterzijde van de caravan loopt een extra verwarmingsleiding in de vloer. In de Imperial en Royal zitten voortaan handige draadloze oplaadpunten voor je smartphone (foto onder deze tektst).

Kabe 2021

De nieuwe standaarduitrusting bestaat uit een router en stereo. Een usb-aansluiting bij het stapelbed en opbergtassen. Een nieuw fornuis in de Royal. En een Thetford vierpitskookplaat met een elektrische heteluchtoven. Ook hier kun je de standaarduitrusting aanvullen. Met het Comfort-pakket, dat onder meer bestaat uit een grote koelkast en een elektrisch verstelbaar hoofdeinde van het bed. En met het Design-pakket, dat een fietsendrager, een airco en meer omvat.

Kies je koelkast

Wie een Kabe koopt, kiest zijn eigen koelkast. Een compressor of een absorptie. De afmetingen en het gewicht zijn hetzelfde. Ook zien ze er van binnen en van buiten precies hetzelfde uit. Alleen de koeltechniek is anders. Optioneel zijn een aantal Kabe caravanmodellen ook leverbaar met een tandemas. Zoals de Royal 630 GLE. Dit is afhankelijk van de gekozen indeling.

Naar de site van Kabe.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant