60 years knaus

Jubileummodellen 60 Years Knaus

Nieuws

Knaus bestaat 60 jaar. Om dit jubileum te vieren, komen een caravan, buscamper en halfintegraal als 60 Years Knaus actiemodel.

Drie keer 60 Years Knaus

De Südwind kwam in 1962 – twee jaar na de oprichting van Knaus – op de markt. En deze caravan is nog steeds te koop. Het jubileummodel heeft uiteraard alles wat de actuele Südwind te bieden heeft. Daarnaast zien we kussens met 60 Years Knaus-stiksel. Aan de buitenkant prijkt de 60 Years-sticker op de zijkant. Die zijkant heeft dezelfde striping als de eerste Südwind. Het model – de 500 EU – heeft enkele bedden. Hij is 5 meter lang, exclusief de dissel. Dat maakt hem compact en toch ruim. Er zijn vier slaapplaatsen. Je kunt de zithoek namelijk ombouwen tot een extra tweepersoonsbed.

60 years knaus
Kussenset in de Südwind 60 Yeras Knaus.

De jubileumversie van de halfintegraal Sky Wave heeft in totaal zes slaapplaatsen. Opvallen doet de kleur: stormblauw. Ook hier de speciale 60 Years-bestickering, uitgevoerd in grijstinten. De bekleding is uitgevoerd in de kleur cool grey met blauwe stiksels.

Interieur Boxstar 60 Years Knaus.

Vijftien jaar geleden bracht Knaus zijn eerste CUV op de markt. De Boxstar heeft daarmee ook zijn eigen kleine jubileum. In de 60 Years Knaus-versie (foto boven artikel) is hij uitgerust met het nieuwe panoramadakraam. Of met het innovatieve slaaphefdak. Ook hier de opvallende exterieurkleur stormblauw metallic. We zien donkere randen om de ramen. En het Knaus-logo in zilver. De bekleding van deze speciale Boxstar is uitgevoerd in casual silver met blauwe stiksels.

Naar de site van Knaus.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!