T68 XV

Jubileummodel Sunlight T68 XV: vol en stoer

Campers

Het Duitse campermerk Sunlight bestaat 15 jaar. Daarom is er nu een jubileummodel met de letters XV (15) achter de naam: de Sunlight T68 XV halfintegraal.

Stoere look voor de T68 XV

Deze Sunlight T68 XV ziet er als jubileummodel duidelijk anders uit. De Fiat-neus is zwart en de wanden van de opbouw zijn grijs. Hij heeft verschillende stoere zwarte accenten. Zo zijn ook de luifel en het fietsenrek in het zwart uitgevoerd. Je ziet zo meteen dat het iets bijzonders is. Naast een opvallend uiterlijk zijn er ook de vele extra’s. Volgepakt is het juiste woord.

T68 XV slaapkamer
T68 XV met enkele bedden.

Deze integraal heeft verder uiteraard een grote garage. Die zit onder de enkele bedden. Hier is ook een groot tweepersoonsbed van te maken. De zithoek is ruim en hij heeft een gecombineerde douche-toiletruimte. In de keuken zien we een koelkast met een inhoud van maar liefst 167 liter. Van de extra’s noemen we de multimedia met navigatie, tv met satellietontvanger, de airco en de cruise control. En dan heb je ook nog lederen bekleding. Behalve de T68 XV met enkele bedden is er ook een T69 XV met een queensbed. Dit jubileummodel is er vanaf zo’n 75.000 euro. Meer zien? Kijk dan naar onderstaande video.

Naar de site van Sunlight.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant