Jehnert

Jehnert: topkwaliteit geluid in Ducato en Marco Polo

Accessoires

Voor wie een flink beter geluid dan dat van standaard speakers weet te waarderen, is er Jehnert Sound Design. Vanaf nu is er ook een soundsysteem op maat verkrijgbaar voor de Ducato en de Marco Polo.

Jehnert voor de Marco Polo

Standaard speakers doen hun best en voor velen is dat goed genoeg. Wil je toch wat meer plezier van je stereo, dan zijn er heel wat mogelijkheden. Jehnert Sound Design bouwt kwalitatief hoogstaand spul. Zo goed, dat sommige automerken het al standaard inbouwen. Ze hebben nu twee systemen ontwikkeld die perfect passen in de Marco Polo en de Ducato.
Jehnert Marco Polo
Jehnert versterkerAl in de Mercedes-fabriek kies je voor dit systeem met premium luidsprekers, basreflex subwoofer en een digitale vijfkanaals-versterker. Bij de ontwikkeling van het systeem is rekening gehouden met de akoestiek in een Marco Polo. De subwoofer is mooi weggewerkt achter de bekleding achterin. Met een knopje kies je de set-up van het geluid tijdens de rit of als je stilstaat. In het ene geval zit je achter het stuur op de meest gunstige plek qua geluid, in het andere geval is dat achterin. Het komt nauw als je het goed wilt hebben, zo blijkt. Het systeem is ook te bedienen via bluetooth en smartphone. Daarvoor hoef je niet eerst de versterker aan te zetten.

En de Ducato

Een nieuwe high power subwoofer-versie zorgt voor de hoogste geluidskwaliteit in de Ducato. De bas-subwoofer krijgt een plekje in de deuren. Voorzien van een 20 centimeter grote basspeaker met Quadcoil, voor extra veel power in de laagste frequenties. De nieuwe subwoofer zorgt voor topkwalteit en kost 310 euro. Kies je voor het high power cabine soundpakket voor 1198 euro, dan krijg je er een digitale vijfkanaals-versterker en een omvangrijk plug- en play-adaptersysteem bij.
Jehnert Ducato deur
Jehnert
www.jehnert.de

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant