waterpas

Je caravan snel waterpas? Dat doe je zo

Caravans

Natuurlijk zet je de caravan het liefst waterpas. Dat is – ook in je eentje – niet zo moeilijk. Al komt er toch meer bij kijken dan het neuswiel omhoog of omlaag draaien.

Waterpas: wel zo prettig

Waterpas staan heeft voordelen. Zo wil je bijvoorbeeld niet met je hoofd omlaag liggen, omdat je daar hoofdpijn van krijgt. Maar ook de koelkast werkt beter als hij recht staat. En ga je een eitje bakken, dan is het fijn als dat in de pan blijft. Kortom, zet de caravan gewoon even waterpas. Er zijn handige waterpasjes te koop, die je op de dissel kunt schroeven. Je kunt het ook heel modern met een levelsysteem en een app op je mobieltje regelen. Daar kun je overigens nog heel wat meer mee doen.

Hoe je de caravan in je eentje gemakkelijk waterpas krijgt, laten we zien in de volgende video. Voor de één al lang gesneden koek. Voor de ander wellicht een eye-opener. Take it away, Dick!

Video gezien en op zoek naar een fijn exemplaar? Kies dan deze oranje driehoek. Kost 5,75 en gaat jarenlang mee. Met deze waterpas zie je in één keer of de caravan goed staat is.

waterpas

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!