Jamet

Jamet vouwwagens 50 jaar in Nederland

Vouwwagens

In 2019 is het vijftig jaar geleden dat Jamet haar vouwwagens in Nederland op de markt bracht. Dat viert het merk met enkele promotie-acties. Zo krijgen de vouwwagens het hele jubileumseizoen een dekzeil voorzien van een goudkleurige rand en het jubileum-logo én is er een jubileummodel te koop.

Jubileummodel en gratis disselbak

De vouwwagens met een witte wagenbak krijgen een zwart dekzeil met een gouden rand en jublileumlogo. Vouwwagens met een zwarte wagenbak krijgen hetzelfde dekzeil in het wit. Zo krijgt de 2019-uitvoering van de Jamet Easy, die een zwarte wagenbak heeft, een wit jubileumzeil. Ook de naam Jamet staat in het goud achterop het zeil. Het jubileumlogo zien we ook terug op het tentdoek van de 2019-modellen.
Jamet
Onder het motto ‘wie jarig is trakteert’ doet Jamet er op alle jubileummodellen ook nog een gratis jubileumdisselbak bij. Ook hierop prijkt trots het 50-logo. De klant heeft hiermee een voordeel te pakken van tot 600 euro. En dan is er ook nog een speciaal jubileummodel. Dat is de vierpersoons Jametic Outdoor 50 Jubilee in nieuwe 2019-tentkleuren en met een superscherpe prijs van € 6.995,- (incl. luifel en disselbak, oplooprem en achterkeuken en incl. rijklaarmaakkosten).
Naar de site van Jamet.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant