rc 740 Itineo 2020

Itineo RC 740 met dwars queensbed

Campers

De RC 740 is de nieuwe integraal van Itineo. Het queensbed staat dwars geplaatst achterin. Optioneel krijg je er een beamer en filmscherm voor aan het voeteneinde bij.

RC 740 met eigen bioscoop

Er komt een camper aan op de camperplaats. Als hij op zijn plekje staat gaan alle rollo’s omlaag en de schotel omhoog. Gezellig? Wel als het dit integraalmodel van Itineo is. Want dan liggen de bezitters in het 1,40 meter brede dwarsgeplaatse queensbed naar een groot scherm compleet met speakers te kijken. Lekker comfortabel met het hoofdeinde omhoog.

itineo bed rc 740
Huisbioscoop in de RC 740

Prima indeling

Behalve de bijzondere opstelling van het bed is deze integraal verder prima uitgerust. De 7,43 meter lange integraal heeft een ruime zithoek, badkamer met separate douche en voldoende bergruimte. Onder het bed ook gewoon de te verwachte garage. Er zijn vier slaapplaatsen en vier goedgekeurde zitplaatsen met gordel. Hij blijft onder de 3500 kilo, maar dat is krap. Hij is desgewenst op te waarderen tot 5500 kilo.

De Itineo RC 740 is er voor rond de 78.000 euro. Er zijn in totaal tien verschillende integraal-indelingen, vanaf zo’n 75.000 euro.

Naar de site van Itineo.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant