Isabella servicecentrum

Isabella servicecentrum voor alle reparaties aan de voortent

Tent

Wist je dat Isabella een eigen servicecentrum heeft voor reparaties of maatwerkaanpassingen aan je voortent? Hier herstellen ze schades aan ramen, ritsen of stofdelen. En dat van alle producten die ooit door Isabella geleverd zijn.

Passende service

Servicecentrum IsabellaHet Isabella servicecentrum levert passende service. Dat hoort er immers bij als je het beste hebt gekocht, zo meent de tentenmaker. Door gebruik te maken van het servicecentrum van Isabella ben je ervan verzekerd dat reparaties en aanpassingen worden uitgevoerd door een ervaren team. Dezelfde materialen en machines die gebruikt zijn bij de productie, worden ook gebruikt bij de reparatie. Of het nou gaat om het maken van het dak, de panelen, de ramen of de ritsen. Alles van alle Isabella-producten kan worden gerepareerd. Al is het niet in alle gevallen mogelijk dezelfde kleur of hetzelfde materiaal te leveren.
Wil je een reparatie aan je voortent laten uitvoeren, dan kun je deze inleveren bij je eigen dealer of bij de Isabella-vestiging in Hoevelaken. Adres: Zuiderinslag 16- 3871 MR Hoevelaken. Telefonisch bereikbaar op 033-2541100. Het servicecentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 12 en van 13 tot 16.30 uur.
Ook bereikbaar via e-mail : info@isabella.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant