Isabella servicecentrum

Isabella servicecentrum voor al je voortent-reparaties

Tent

Wist je dat Isabella een eigen servicecentrum heeft voor reparaties of maatwerkaanpassingen aan je voortent? Dat ze er alle schades herstellen aan ramen, ritsen of stofdelen? En dat van alle producten die ooit geleverd zijn.

Passende service

Servicecentrum IsabellaPassende service noemen ze dat. Want, zo zegt de tentenmaker, als je het beste hebt gekocht hoort bij die investering ook passende service. Door gebruik te maken van het servicecentrum van Isabella ben je ervan verzekerd dat reparaties en aanpassingen worden uitgevoerd door het eigen ervaren team. Dezelfde materialen en machines die gebruikt zijn bij de productie worden ook gebruikt bij de reparatie. Of het nou gaat om het maken van het dak, de panelen, de ramen of de ritsen. Alles is mogelijk van alle Isabella-producten. Al is het niet in alle gevallen mogelijk dezelfde kleur of materiaal te leveren.
Heb je een reparatie aan je voortent, dan kun je deze inleveren bij je eigen dealer of bij de Isabella-vestiging in Hoevelaken. Adres Zuiderinslag 16- 3871 MR Hoevelaken. Telefonisch bereikbaar op 033-2541100. Het servicecentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 12 en van 13 tot 16.30 uur.
Ook bereikbaar via e-mail : info@isabella.nl

bron ANP foto ANP
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant