ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Prijsvraag Isabella: Doe mee & win!
Prijsvraag Isabella: Doe mee & win!
Accessoires

Prijsvraag Isabella: Doe mee & win!

  1. 18 maart 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Isabella, van het bekende “ronde patrijsraampje”, viert dit jaar haar 60-jarig jubileum. Doe mee aan de prijsvraag door terug te gaan in de tijd. Je kunt er een Moment 180 kampeertent mee winnen.

De historie van Isabella

Het is alweer 60 jaar geleden dat Søren Odgaard, de grondlegger van Isabella, van zijn passie voor kamperen zijn beroep maakte. Het begon in 1957 in de kelder van zijn woning. De oprichting van een verhuurbedrijf in tenten en kampeermiddelen. Inmiddels is het merk uitgeroeid tot Europa’s grootste voortentenleverancier. Zijn concept: het maken van unieke tenten en voortenten voor caravans, waarvan het design en de functionaliteit altijd de beste moet zijn. De Capri is het allereerste begin, een succesvolle bungalowtent vol kennis en innovaties. Deze, voor die tijd vernieuwende tent, komt precies op het juiste moment. Er is sprake van een snel groeiende kampeerlust. Het primitieve kamperen is verleden tijd en kampeerders gaan op zoek naar comfort.

Isabella

We schrijven begin jaren zestig. De verkoop van caravans stijgt snel. Het succes van de voortent overschaduwt daardoor die van de bungalowtenten. Isabella stopt dan ook met de productie van deze tenten. Mensen willen kamperen met een optimaal vakantiegevoel en Isabella zorgt daarvoor. Het merk is herkenbaar, mede dankzij het kroontje, dat symbool staat voor kwaliteit, design en slimme, doordachte functies. Inmiddels heeft het voortentenmerk zich ontwikkeld tot een kampeerbegrip. Naast diverse modellen voortenten, deeltenten en luifels is er ook een volledig programma aan kampeeraccessoires met o.a. uitbouwen, windschermen, handige opbergers, verlichting, kampeermeubelen en tapijt. Alle vervaardigd met de inmiddels bekende Isabella kenmerken.

Prijsvraag

Wie jarig is trakteert. Je kunt meedoen aan de prijsvraag door terug te gaan in de tijd. Terug naar het jaar 1969 om precies te zijn. Doe mee en win een Moment 180 kampeertent. Klik op onderstaande link en geef antwoord op de vragen.

www.isabella.net

Isabella

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS