Isabella Moment 300 is zó 1964

Tent

Isabella neemt ons mee terug in de tijd. Zo’n 52 jaar om precies te zijn. We komen dan uit in het jaar 1964. De Moment 300 heeft de kleuren en het uiterlijk van toen, maar is toch helemaal 2017.

Moment 300, nostalgie op de camping

De Isabella Moment 300 is het beste uit 1964, maar dan in een verbeterde versie voor 2017. Isabella Moment is “die goeie ouwe tijd” in een nieuw jasje waardoor de “goeie ouwe tijd” weer actueel en zelfs nog beter is. Een unieke kampeeroplossing met een persoonlijkheid die duidelijk de belofte van Isabella aan de kampeerders weergeeft: Feel free.
Dit heeft natuurlijk alles te maken met de 60e verjaardag van Isabella. Deze nostalgische en oerdegelijke bungalowtent krijgt een prijskaartje van € 2500,-. Je kunt dan ook nog kiezen voor de bijzettent Moment 1, die er perfect aan en bij past. Deze komt op € 1200,-.

Terug in de tijd

In 2017 is het 60 jaar geleden dat Søren Odgaard van zijn passie voor kamperen zijn beroep maakte. Hij begon zijn productie met een bungalowtent onder de naam Capri. Daarvoor verhuurde hij tenten en had dus een goed beeld van eventuele zwakke punten van tenten. Daarom waren in de debuuttent Capri al direct allerlei ervaringen geïntegreerd. En zo is het nog steeds. Isabella is ervan overtuigd dat het goed is zich te willen blijven ontwikkelen. Door nieuwe functies en verbeteringen in voortenten in te voeren hebben ze van Isabella een uniek product gemaakt dat jong blijft. Alleen zo kunnen ze garanderen dat kampeerders in heel Europa, met een voortent van Isabella, probleemloos vakantie kunnen vieren en het gevoel van vrijheid kunnen ervaren.
Naar het nieuwe Isabella 2017 magazine: Klik hier
ISABELLA_frontpage_2017_NL
Bewaren

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!