campingtafel isabella 2020

Isabella lichtgewicht campingtafel

Accessoires

Het campingleven speelt zich af rond de campingtafel. Die staat vaak in de voortent. Isabella heeft twee nieuwe tafels ontwikkeld. Voor zowel de trekker als de langkampeerder.

Lichtgewicht voor trekkers

De tafels zijn supermakkelijk in te klappen en mee te nemen. Ze zijn er in twee maten: 120 bij 80 en 140 bij 90 centimeter. Met 5,3 en 6,4 kilo zijn ze licht van gewicht. Desondanks zijn de tafels uiterst stabiel en functioneel. De eerste is voor trekkers. Het aluminium frame laat zich makkelijk inklappen. Zo is de campingtafel heel handig te vervoeren en op te bergen. Ingeklapt is hij slechts 6,5 centimeter hoog. Het tafelblad heeft afgeronde hoeken en is gemaakt van verschillende lagen glasvezel. De vier poten zijn in hoogte verstelbaar (foto boven artikel).

isabella eettafel

Eettafel voor langkampeerder

De tafel voor de langkampeerder heeft een stijlvolle uitstraling en afgeronde randen. De tafelpoten lopen iets schuin af. Een oneffen ondergrond is geen probleem. De vier poten van de campingtafel zijn verstelbaar. Opgevouwen en ingeklapt is hij net meer dan 6 centimeter hoog. De tafel is bestand tegen alle weersomstandigheden en UV-straling. Hij is eenvoudig schoon te maken. De warme pannen kun je er gewoon op zetten (hittebestendig tot 180 graden). Beide tafels zijn belastbaar tot 170 kilo.

Naar de site van Isabella.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant