Isabella helpt met opbergen

Accessoires

Voor kampeerders die op vakantie de boel een beetje aan de kant willen hebben, heeft Isabella een paar handige opbergkasten. Makkelijk mee te nemen, want opvouwbaar. En eenmaal op zijn plek geloof je niet wat je er allemaal in kwijt kunt.

isabella garderobekastOpvouwbare kledingkast

Deze kast is voorzien van planken om spullen op te leggen en een stang waaraan je kleding kunt ophangen. Deze opvouwbare kast is makkelijk weer uit elkaar te halen. Hij is gemaakt van aluminium en kunststof en zo’n beetje bestand tegen alles. De garderobekast op de foto hiernaast kost 130 euro.

Schoenenorganizer

Wil je in de voortent niet struikelen over de schoenen? Deze schoenenorganizer kun je heel slim zowel horizontaal als verticaal gebruiken. Er passen wel acht paar schoenen in. Klap hem in en hij is nog maar 10 centimeter breed. Er zit een transporttas bij zodat hij ook nog eens gemakkelijk te vervoeren is. De schoenenorganizer kost 79 euro (foto boven artikel).

Campingkast

Een zee aan opbergruimte tijdens het kamperen. Daarvoor zorgt deze Isabella Campingkast. Hij is als koffer in te klappen en daardoor heel gemakkelijk mee te nemen. Hij is dan namelijk nog maar 9 centimeter hoog. De tas om hem erin te vervoeren, zit er standaard bij. Prijzen van 95 tot 129 euro.
isanella campingkast
Alle handige tassen en kasten van Isabella zien? Dat kan, klik daarvoor op deze link.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant