Camp-let Passion

Isabella Camp-let Passion is vernieuwd

Vouwwagens

De Isabella Camp-let Passion is vernieuwd. Hij kreeg een nieuw design en nieuwe kleuren. Verder kreeg hij lichtbanen in het dak, meer ventilatiemogelijkheden en een nieuw frame. Tevens meer opberg- en uitbreidingsmogelijkheden én verduisteringsgordijnen.

Stoer en Scandinavisch

De vouwwagen is nog steeds compact en ruim tegelijk en natuurlijk is er ook niets veranderd aan de gemakkelijke manier van opzetten. De vernieuwde Camp-let heeft wel nóg meer plek voor een heel gezin. Het binnenklimaat is erop vooruit gegaan. De Camp-let is standaard voorzien van een organizer met zakken, een open en een gesloten bagageruimte, een verandastang, extra ruime en donkere slaapcabines, donkere matrassen, geïntegreerde gordijnen en een garderobestang. De aluminium velgen en wielkastomlijsting zijn van een nieuw design. Al naar gelang je wensen kun je kiezen uit drie verschillende uitvoeringen.
Camp-let Passion

Standard, Allround, Deluxe

De Standard heeft geen keuken. Voor mensen die buiten willen koken, of de gemeenschappelijke keuken op de camping willen gebruiken. Voordeel is dat je meer tentruimte hebt. De Allround heeft een keuken met twee pitten en een groot werkblad. Ook is er een spoelbak, een watertank en opbergruimte voor je servies en keukengerei aanwezig. De Deluxe heeft een luxe keuken met extra groot werkblad, twee pitten en naast eerder genoemde zaken ook praktische uittrekladen.

Flexibele vouwwagen

De Camp-let Passion is helemaal aan te passen aan jouw wensen. Zo zijn de zijwanden en de voorkant uit te ritsen. Je maakt dan van de voortent – met de nieuwe afronde vorm – een ruime luifel. Nieuw en optioneel is een functionele disselbak. Je kunt er ook nog een zonneluifel (te zien op de foto boven dit artikel) en een keukenluifel bij bestellen. De vernieuwde Camp-let Passion is te koop vanaf 7990 euro.
www.isabella.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!