ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Isabella Camp-let Dagen bij Vouwwagenzaak Zeist
Isabella Camp-let Dagen bij Vouwwagenzaak Zeist
Vouwwagens

Isabella Camp-let Dagen bij Vouwwagenzaak Zeist

  1. 11 februari 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

De Isabella Camp-let staat voor makkelijk kamperen. In drie stappen staat je huisje waar je het hebben wilt. Zo sta je makkelijk midden in de natuur, maar dan met goede bedden, een keuken, een grote leefruimte en nog veel meer. Vouwwagenzaak zet de Isabella Camp-let op 16 en 17 februari extra in de schijnwerpers.

Camp-let ‘Dage’

Bij Vouwwagenzaak laten ze tijdens de Camp-let ‘Dage’ – dagen zonder ‘n’, want op zijn Deens geschreven – zien hoe je de Camp-let opzet en wat er allemaal aan bagage in past. Je mag kijken of hem zelf opzetten. Iemand van Isabella vertelt alles over deze compacte vouwwagen en geeft antwoord op vragen van bezoekers. Ook zijn er lekkere Deense hapjes.

Isabella Camp-let

Deze ‘dage’ zijn zeker de moeite van het langsgaan waard. Er zijn namelijk ook mooie aanbiedingen op de nieuwe Camp-lets. Dus ben je toevallig net op zoek naar een kwaliteitsvouwwagen, ga dan even kijken. Je kunt de Camp-let meteen vergelijken met de andere merken die Vouwwagenzaak verkoopt.  De Camp-let ‘Dage’, zaterdag 16 februari van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 17 februari van 12.00 tot 17.00 uur. Vouwwagenzaak ligt in Zeist aan de Aalscholverlaan 5.

www.vouwwagenzaak.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Vouwwagens NIEUWS