isabella air ypsilon

Isabella Air Ypsilon luifel en meer

Accessoires

Bij Isabella zien we de nodige nieuwtjes. Zoals de innovatieve Isabella Air Ypsilon luifel en de terugkeer van de Forum-voortent. Ook komt Isabella met een nieuwe schuurtent.

Air Ypsilon met innovatief design

De nieuwe Isabella Air Ypsilon (foto boven artikel) is een luifel voor mensen die van innovatief design houden. De naam Air Y is makkelijk te verklaren. Als je naar de luifel kijkt, valt de Y-vorm namelijk op. De luifel is voorzien van één luchtkanaal. Opzetten gaat snel en gemakkelijk door dit kanaal op te pompen. De benodigde pomp krijg je erbij geleverd. Er is één luchtkanaal en ook één opblaaspunt. De luifel is gemaakt van het materiaal Isacryl. Dat is licht van gewicht, robuust en blijft – bewezen – jarenlang mooi. Dankzij de grote ramen in het front kun je onder de luifel optimaal van het uitzicht genieten. De Air Ypsilon luifel is 240 centimeter diep. Hij kost 899 euro.

Herlancering Forum-voortent

Op veler verzoek laat Isabella de Forum-voortent terugkeren van weggeweest. De 2021-versie heeft een ander uiterlijk. Alle voordelen die seizoenkampeerders in deze tent zagen, zijn behouden. De nieuwe en geüpdatete 2021-versie is alleen verkrijgbaar met een zogenaamd Megaframe. De kleur is eveneens nieuw en stamt uit de nieuwe collectie ‘Etna’. De Forum is 3,5 meter diep en heeft flexibele frontdelen. Hij is te koop vanaf de lente van 2021.

Isabella forum voortent

Mega Space

Ook nieuw is de Mega Space. Dit is een vrijstaande schuurtent met Mega-stokken. Hij staat stabiel bij elk weertype. Daardoor kan hij zonder problemen een heel seizoen buiten staan. Speciaal voor seizoenskampeerders die wat extra ruimte goed kunnen gebruiken. De Mega Space kost net geen 700 euro.

Isabella mega space

Naar de site van Isabella.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!