Isabella Air Cirrus North

Isabella Air voortent Cirrus North

Tent

De Cirrus North 400 voortent van Isabella heeft het nieuwe IsaAir luchtsysteem. Maar ook het klassieke Isabella design en de hoogwaardige materialen.

Licht, robuust en ademend

De opblaasbare voortent is gemaakt van licht en toch robuust acrylmateriaal. Dit traditionele en volledig doorgekleurde Isacryl zorgt er tevens voor dat de kleuren van de tent vele jaren mooi blijven. Daarnaast is dit materiaal ademend. Je krijgt met de grote horren aan de zijkanten een optimaal binnenklimaat en een minimale condensvorming.

Cirrus North is heerlijk hoog

De Cirrus North is 275 centimeter diep. De wanden zijn daarbij volledig horizontaal geplaatst. De woonkamer is daardoor niet alleen ruim, maar ook heerlijk hoog. Je kunt hem nog groter maken door links en/of rechts een uitbouw – de Air Annex – te plaatsen. Zo maak je een extra ruimte van zes vierkante meter. Een verdubbeling van de oppervlakte van je voortent.

Alleen luchtbuizen

De Cirrus North kent geen stokken. De tent bestaat voor honderd procent uit luchtbuizen. Ook de petluifel kan toe zonder stokken. Hij zorgt voor bescherming tegen weer en wind en tegelijkertijd voor een aangename schaduw. Je pompt het IsaAir-syteem op één plek op. Het systeem is modulair. De losse drielaagse buizen zijn voorzien van ventielen. Deze kunnen open of dicht. Zijn de ventielen dicht, dan kun je een buis er zonder problemen af klikken.

De Isabella Cirrus North weegt 35,5 kilo. De tent heeft een bodemmaat van 400 bij 275 centimeter.

Kijk voor meer informatie op de site van Isabella.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!