Malibu 441 LE

Is deze Malibu de Skoda van Carthago?

Campers

De integraalcamper Malibu I 441 LE is een slimme keus. Waarom? Omdat hij heel veel Carthago-DNA heeft, maar dan voor een aantrekkelijkere prijs. Zien? Kijk dan mee.

Malibu I 441 LE is slimme keus

Wie weet het nog? Volkswagen nam Skoda over. En opeens had je een auto die kwalitatief gelijkwaardig was, maar dan voor veel minder geld. Je had als Skoda-rijder aanzien doordat je zo slim had gekozen. Datzelfde zien we nu terug bij Carthago en Malibu. Helemaal niks mis met een Carthago. En natuurlijk is een Malibu niet helemaal hetzelfde. Maar wat scheelt het weinig. Behalve in de prijs dan. Verder koop je gewoon Carthago-kwaliteit, compleet met alle slimmigheidjes.

Malibu

Integraal met lengtebedden

De letters LE staan voor lengtebedden. En toch is deze Malibu 441 LE slechts 6,65 meter lang. Lekker compact dus. Maar met een breedte van 2,27 heb je binnen wél gewoon de ruimte. Bekijk in onderstaande video vooral ook de badkamer. Ander voordeel is het lage leeggewicht van deze integraal. Dat is met 2800 kilo genoeg voor een laadvermogen van 700 kilo. Alle bagage kan dus mee. Zien? Kijk dan naar onderstaande video.

Naar de site van Malibu.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant