Integra 700 HB heeft bijzonder bad

Campers

Eura Mobil kwam dit jaar met een nieuwe Integra. Er kwamen vier modellen, een 890 en een 700. Die laatste als QB met Queensbed en EB met enkele bedden. Daar komt nu de 700 HB met het bed dwars achterin bij. Bijzonder is het bad.

Vijfde model in Integra serie

De Integra was even weg bij Eura Mobil. De vernieuwde versie gooide vanaf het begin hoge ogen. Behalve dat hij gewoon mooi is, heeft het model ook nog eens een behoorlijk aantrekkelijke uitrusting. Hij kwam in vier uitvoeringen op de markt. Twee keer als 8.99 meter lange 890 (QB en EB) en twee keer als 7,16 meter lange 700 (eveneens QB en EB). Behalve de keus in lengte kun je dus kiezen tussen een Queensbed of enkele bedden. Eura Mobil laat in januari op de komende CMT in Stuttgart het vijfde model in deze serie voor het eerst zien aan het publiek.
700 HB
De 700 HB is eveneens 7,16 meter lang. Het tweepersoonsbed staat in deze uitvoering dwars achterin. Dat maakt de indeling erg ruim. Opvallend is het zogenaamde Raumbad. Dat staat namelijk dwars voor het bed over de gehele breedte van de camper. Een combinatie van het comfort van een Liner met de afmetingen van een middenklasse integraal, claimt Eura Mobil. Te zien op de CMT, van 13 tot en met 21 januari. Eura Mobil staat in hal 1, standnummer B52.
Naar de site van Eura Mobil

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant