Mini 9

Instax Mini 9 is dé instant camera

Accessoires

De Instax Mini 9 van Fujifilm is niet voor niets de populairste instant camera van de Benelux. Het apparaatje dat foto’s op creditcardformaat maakt, is nu te koop voor 65 euro.

Mini 9 foto’s direct klaar

De Instax Mini maakt foto’s. Ach, horen we je denken, dat doet mijn mobieltje ook. Jazeker, maar de Mini 9 drukt de foto’s ook meteen af. En dat hebben we nog geen enkel mobieltje hem na zien doen. Leuk voor op feestjes, festivals, op de camping, aan het strand. Eigenlijk overal. Stroom haalt hij uit twee kleine AA-batterijen. Daarmee kun je honderd foto’s maken. Daarna vervang je ze door nieuwe batterijen. Dankzij de ingebouwde selfie-spiegel kun je jezelf ook nog eens prima op de foto zetten.

Instax Mini in acht kleuren

In de camera doe je een Fuji Instax Mini Colorfilm. Deze koop je er bij. Een losse film kost 16 euro en is goed voor twintig foto’s. De Mini 9 is er in acht verschillende kleuren. Van Ice Blue en Clear Purple tot Flamingo Pink. Er is eventueel ook een bijpassende beschermtas in dezelfde kleur verkrijgbaar. Via onderstaande link kun je kiezen voor alleen de camera of een set met Colorfilm en beschermtas.

Bekijk op bol.com
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant